MRAČNA BAJKA

Manekenka pobjegla od princa koji ju je drogirao i silovao

02.06.2009 u 15:34

Bionic
Reading

Maloljetna indonezijska manekenka Manohara Odelia Pinot, nakon bijega od svog supruga i sretnog povratka obitelji u Indoneziji, otkrila je kakvo je zlostavljanje trpjela u braku koji je za javnost izgledao kao ostvarenje bajke

Mlada Manohara Odelia Pinot (17) ispričala je tako da ju je njezin suprug, malezijski princ, Tengku Temenggong Mohammad Fakhry (31) od početka braka zlostavljao i tretirao kao seksualnu robinju te je prisiljavao da u javnosti igra ulogu sretne supruge i pravi se da je sve u redu.

'Seksualno zlostavljanje i ponižavanje bili su nam dnevna rutina. Činio je to svaki put kad nisam željela imati odnos s njim', ispričala je novinarima nakon dramatičnog bijega iz Singapura prošlog vikenda.

Mlada manekenka iskoristila je posjet Singapuru kamo je s kraljevskom obitelji došla u posjet Fakhryjevu ocu sultanu Ismailu Petru Shahu II. koji je tamo na liječenju. Pobjeći je uspjela napokon što je tijekom vožnje liftom pritisnula gumb za uzbunu. Stražari koji su bili s njom u pratnji nisu je spriječili jer su znali da se sve snima sigurnosnim kamerama. Upornom zvonjavom uspjela je dozvati osoblje i policiju koja ju je izbavila.

'Ponašao se prema meni kao prema životinji. Bila sam njegovo vlasništvo, držao me u sobi i tretirao kao igračku. Silovanja, mučenja i drogiranje ponavljali su se iz dana u dan', rekla je Manohara opisujući strašne detalje iz zatočeništva u braku koji su mnogi nazivali pričom iz bajke.

Mlada Manohara, čiji je otac Amerikanac, u Jakarti je poznata javna osoba, a nalazi se i na listi '100 najdragocjenijih žena Indonezije'. Par se vjenčao prošle godine u kolovozu, a već u listopadu, pri prvom posjetu svom domu, požalila se na ponašanje svog supruga.

Novinarima je još ispričala kako su je obično u spavaćoj sobi čuvali stražari, a kad god bi se požalila ubrizgavali su joj injekcije lijekova za smirenje, a od injekcija lijekova za smirenje povraćala bi krv.

Manohara je već zatražila razvod, a njezina majka, Daisy Fajarina, najavila je da će tužiti princa, ali i optužila malezijsku i indonežansku vladu da su pokušavale zataškati cijeli slučaj. 'Nijedan roditelj ne bi mogao šutjeti kada bi s njegovim djetetom postupali na ovakav barbarski način', rekla je Fajarina.

Kraljevska obitelj zasad nije željela komentirati teške optužbe.