IZAĐITE IZ RUTINE

Male stvari koje garantiraju seks za pamćenje

29.11.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Ne živite li zajedno s partnerom, postoje idealne sitnice kojima možete održavati iskrice u vezi i pokazati mu koliko vam je stalo

Crveni ruž za usne, seksi donje rublje ili par kapi parfema samo su neke od malih stvari koje će dragog podsjetiti na vas dok niste zajedno i natjerati ga da vas još više poželi. Magazin Essence ima nekoliko prijedloga kako da ga uspalite dok niste zajedno i promijenite svakodnevicu u vezi.

Donje rublje

Kada znate da ćete prespavati kod njega, ponesite rezervno donje rublje pa neiskorišteni seksi kompletić slučajno zaboravite. Čim to ugleda, podsjetit će ga na strastvenu noć koju ste proveli zajedno i jedva čekati da vas vidi.

Seksi komplet zavrtjet će mu glavom
Portret

I muškarci su luckasti kad su zaljubljeni, pa će i on misliti na vas u trenucima kada niste zajedno. Stoga sakrijte svoju fotografiju u njegovu ladicu ili u novčanik, što će mu biti jako drago kada na to slučajno naleti.

Crveni ruž za usne

Crveni ruž od davnina je znak za seksipil i potiče mnoge fantazije u glavama muškaraca. Ostavite svoj crveni ruž na polici u kupaonici ili u spavaćoj sobi. Idući put kada se vidite, otiđite u sobu i izađite goli, samo s ružem na usnama.

Parfem

Dok je on u kupaonici, njegov jastuk malo špricnite svojim parfemom. Tako će samo vas imati u mislima. Nemate li neki parfem koji je vaš zaštitni znak, stručnjaci preporučaju jasmin ili vaniliju.

Kondomi

Da, i nije tu ništa neobično. Imate li odnose, ostavite kondome u ladici, pokažite da ste neovisna i pametna žena koja zna i želi igrati sigurno. I inače pazite da budete pripremljeni u ovakvim situacijama jer, kako se kaže, bolje spriječiti nego liječiti. On će se sigurno zamisliti nad time i shvatit da niste samo poželjni, već i pametni. A što je više seksi od toga?

Kuhanje

Uz sve moderne načine da ga oborite s nogu, nemojte zaboraviti onaj najjednostavniji i provjereni recept - kuhajte! Pitajte ga koje namirnice ima kod kuće, što mu je omiljeno i zajedno pripremite večeru.

Ljubavna poruka

Ne dajte se zavarati modernim stavovima da je romantika za budale. Romantika nikada ne izlazi iz mode i bit će mu jako drago ako učinite takvu gestu. Napišite osobnu poruku koja ima smisla za vas dvoje i neka je nađe na nekom mjestu u stanu dok vas nema. To će ga uveseliti i zagrijati za idući sastanak.

Glazba

Iskoristite trenutak dok nema svoj mobitel ili laptop pri ruci pa složite play listu od nekoliko pjesama koje volite ili su podsjetnik na zabavne trenutke koje ste proveli zajedno. Poslije očekujte poziv ili poruku prepunu oduševljenja.