OBITELJSKI PROBLEMI

Mala Kardashianka posvađala Willa Smitha sa sinom

27.01.2014 u 08:50

Bionic
Reading

Will Smith želi svog sina Jadena zadržati podalje od sestre Kim Kardashian s kojom se intenzivno druži

Holivudska zvijezda Will Smith i njegova supruga Jada nadali su se da je Jadenovo druženje s Kylie Jenner samo kratkotrajna zaljubljenost, no sad, kad su shvatili da je veza postala ozbiljnija, rekli su mu da je ostavi i da nema više nikakve veze s obitelji Kardashian.

‘Will i Jada su mislili da će Jaden prerasti svoju zaluđenost s Kylie do ljeta, no odonda je prošlo više od šest mjeseci i bliži su nego ikad. I što više Will i Jada saznaju o obitelji Kardashian, to im se više čini da iskorištavaju Jadena zbog slave. Kris Jenner se prema njemu ponaša kao da je njezin sin i više sluša njezine savjete nego one svojih roditelja’, rekao je izvor za Showbiz Spy.


Smithovi, čini se, više ne podnose takvu situaciju. Situacija je eskalirala kad je Jada organizirala cjelodnevni provod sa sinom. ‘U zadnji čas joj je Jaden rekao da ima druge planove, s Kylie. Jada je potpuno podivljala i rekla mu da to mora prestati.’

Kuća Kylie Jenner nalazi se samo nekoliko kilometara od Smithovih, a prema izvorima Jaden se prvi put suprotstavio roditeljima.