vrući hit

Mala, a tako moćna: Trendseterice su se pomamile za ovom torbicom

05.06.2023 u 14:46

Bionic
Reading

Torbice manjih dimenzija posebno dolaze do izražaja u ljetnoj sezoni. Malene, ali opet dovoljno velike da u njih stanu sve sitnice, savršen su dodatak stajlinzima, a trendsetericama u posljednje vrijeme jedan model posebno privlači pažnju

Y2K moda zavladala je modnom scenom, na pistama, kao i u uličnoj modi. Stoga ne čudi to da popularna Y2K estetika, nastala izvorno u 2000-ima, ostaje prisutna i ovog ljeta, i to na raznim modnim komadima, od kratkih suknji i topića pa do torbi.

Pažnju trendeseterica privukla je Dieselova torba koja nosi naziv '1dr', a ne predstavlja samo torbu za ljeto, već je i dio aktualne Dieselove kampanje nastale u suradnji s reperom i pjevačem Tommyjem Cashom.

Spomenuta kampanja donosi odjeću i modne dodatke s Dieselovim kultnim logom 'Oval D', a vrhunac kolekcije svakako je kultna torba '1dr'.

  • +4
Dieselova torba 1dr Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nova it torba, čiji dizajn potpisuje Diesel, dostupna je u mnogo boja, uključujući mat i zrcalni izgled, što je čini idealnim dodatkom za cool ljetne lookove, bilo da su upečatljivi ili suzdržani.