UDOBNE I ŠIK

Maksi haljine nosit će se i ovoga proljeća, a ove tri verzije su najpoželjnije

23.02.2022 u 06:41

Bionic
Reading

Lepršave, široke i udobne haljine zapravo nikad ne izlaze iz mode, a iz sezone u sezonu pojedine verzije ovog klasika u ormaru uspijevaju se nametnuti kao najpoželjnije

Proljetne mjesece pred nama i ove godine obilježit će lepršavi modeli dugih haljina koji stvaraju efektan stajling uz malo uloženog truda. Bilo da se kombiniraju sa sandalama, tenisicama ili cipelama s visokom potpeticom, haljine maksi dužine prilagodit će se svakoj prigodi, a prema riječima modnih stručnjaka, ove tri specifične verzije nosit ćemo ovog proljeća.

  • +3
Maksi haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Maksi haljine u živopisnim bojama

U skladu s dopaminskim stilom odijevanja, maksi haljine u bojama koje privlače pažnju bit će itekako poželjne u mjesecima pred nama. Bilo da je riječ o minimalističkim modelima koji laskaju figuri, bilo lepršavim verzijama, efektna boja slovi kao must-have.

Maksi haljine sa statement rukavima i naramenicama

Na police trgovina polako i sigurno pristiže pregršt modela maksi haljina čija je zajednička karakteristika neodoljiv dizajn u znaku efektnih rukava ili tankih naramenica. Ove haljine moći će se nositi i u hladnijim danima, kada mogu poslužiti kao izvrsna baza pri stvaranju toplih slojevitih stajlinga.

Maksi haljine od satena

Verzije maksi haljina stvorenih od sjajnih haljina poput satena ovoga proljeća itekako su poželjne, a po popularnosti zamijenit će donedavno omiljene maksi haljine od (umjetne) kože.

Iako je riječ o haljinama kao stvorenim za svečane prilike, uz komade poput kožne jakne i tenisica predstavljat će idealan casual odabir u proljetnim mjesecima.