POVOLJNIJE DO ULAZNICA

MakroMikro i KHL Medveščak predstavljaju 'Sve pod račun'

25.01.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Tvrtka MakroMikro predstavila je projekt Sve pod račun koji provodi u suradnji s KHL Medveščak Zagrebom

Ovim projektom MakroMikro i KHL Medveščak Zagreb žele skrenuti pozornost na važnost brige o okolišu društveno odgovornim ponašanjem.

Donošenjem prikupljenih nepotrebnih, rabljenih, zastarjelih stvari i opreme, građanima se omogućava da u poslovnicama tvrtke MakroMikro kupe povoljnije ulaznice za utakmice KHL Medveščak Zagreb ili da umanje troškove kupnje informatičke opreme do 50 posto. Toneri i tinte za pisače, računala, računalna oprema, papir, drvo, plastika, električni i elektronički rabljeni proizvodi, zlato, srebro, bakar... u ovoj društveno odgovornoj misiji postaju važni resursi čija vrijednost umanjuje cijenu neke nove vrijednosti.

'Hajdemo učiniti nešto zajedno što je dobro za Klub, MakroMikro i građane koji će dobiti nešto pozitivno u atmosferi borbe za pobjedu, kako na ledu tako i u životu', komentirao je povod suradnje s KHL Medveščak Zagrebom Željko Brigljević, direktor MakroMikra.

Ideja za zajedničku suradnju nastala je prije godinu dana kada su se MakroMikro i KHL Medveščak Zagreb zajednički usuglasili oko promoviranja novog ekološkog pristupa kojim će se dodatno napuniti dvorana novim posjetiteljima te pobuditi svijest o društveno odgovornom ponašanju. Kao plod suradnje snimljen je i spot kojim je najavljena ova humana i opće vrijedna akcija s ciljem što odgovornijeg ponašanja i čišćeg okoliša.