MAMA ZA TO NEMA VREMENA

Majka osmorki već osam godina bez seksa

14.02.2009 u 19:00

Bionic
Reading

Iako ima 14 djece, majka nedavno rođenih osmorki, Nadya Suleman, priznala je kako već sedam godina nije bila na spoju, a čak osam godina apstinira od seksa

Nadya Suleman (33), Amerikanka koja je prije dva tjedna rodila osmorke, priznala je kako na spoju nije bila više od sedam godina, a spolne odnose nije imala već osam godina. To je ne brine previše, već najavljuje da nema namjeru izlaziti s muškarcima sve dok njezine osmorke ne napune 18 godina.

Nadya nije imala spolne odnose ni s ocem svojih 14 klinaca. S Davidom Solomonom, donatorom sperme kojom je začela svu svoju djecu, upoznala se u jednom noćnom klubu. Izašli su samo jednom, u kino, no zaključila je da ne želi vezu s njim, samo djecu.

Iako je zahvaljujući njemu dobila 14 djece, Nadya s Davidom gotovo da i ne kontaktira. Čuju se samo jedanput na godinu, a on svoju djecu nikada nije vidio.

'Izlasci s muškarcima? Morala bih biti jako sebična. Ne mogu imati društveni život i istodobno biti majka. Da se svake večeri posvetim nekom drugom, nekom strancu, čak samo jedan posto, to bilo bi pogrešno. Ne mogu nekom drugom ostaviti djecu da se brine za njih dok sam na spoju', objasnila je Nadya koja je devedesetih bila četiri godine udana za Marcosa Gutierreza.

Krajem siječnja, postala je poznata široj javnosti nakon što je rodila osmorke - Jonaha, Noaha, Maliyah, McCaija, Isaiaha, Nariyaha, Jeremiaha i Josiaha. U braku je imala dva spontana pobačaja. Nakon razvoda zaledila je embrije te imala umjetnu oplodnju.