PRODAJE SE

Luksuz od kojeg zastaje dah: Zavirite u 193 milijuna kuna vrijedan dom pjevačice Glorije Estefan

20.05.2020 u 09:55

Bionic
Reading

Nagrađivana kubansko-američka pjevačica i spisateljica Gloria Estefan i njen jednako uspješan suprug, glazbenik i producent Emilio Estefan, po treći su put snizili cijenu svoje raskošne vile u Miamiju, ne bi li je konačno prodali novom vlasniku koji je spreman iskeširati 193 milijuna kuna

Nagrađivani glazbenici i supružnici Emilio i Gloria Estefan odlučili su se pošto-poto prodati svoju luksuznu vilu smještenu na otoku Star Island u Maimiju. Iako pandemija koronakrize nije najbolji trenutak za prodaju nekretnine, slavni par odlučan je u svom naumu da pronađe novog vlasnika za svoju mezimicu koja je dugi niz godina u njihovom vlasništvu.

Da je vrijednost nekretnina znatno pala dokaz je i to da su jedna od najprodavanijih pjevačica i njezin suprug, glazbenik i producent nagrađivan s 19 Grammyja, po treći put snizili cijenu vile. Početna cijena koju su tražili za svoj raskošan dom bila je 277 milijuna kuna, a u ožujku 2019. cijenu su snizili na 221 milijun kuna, da bi sada srozali cijenu na 193 milijuna kuna.

  • +9
Dom Glorije i Emilija Estefana Izvor: Profimedia / Autor: MLS / Planet / Profimedia

U raskošnoj vili smještenoj na gotovo pet i pol tisuća kvadratnih metara privatnog posjeda tijekom godina su boravili brojni slavni prijatelji slavnog para poput Jennifer Lopez, Cher i Rickyja Martina. Obzirom da je vila smještena na otoku, novi vlasnik će s imanjem dobiti i vlastiti vez za brod.

Luksuzna vila veličine 740 kvadratnih metara sastoji se od nekoliko zajedničkih prostorija za druženje i pet spavaćih soba, dok se na imanju nalazi i manja trosobna vila naziva 'La Casita' koja može služiti kao gostinjska kuća. Iz kuće okružene zelenilom pruža se predivan pogled na zaljev Biscayne, dok je unutrašnjost uređena vrlo jednostavno, kombinacijom tradicionalnog i modernog namještaja.