FASHION GURU

Luka Nižetić poznat je kao esteta i poznavatelj mode pa ne čudi to da je bio najbolje odjeven, a jedina zamjerka su malo predugi rukavi

  • 28.02.2023 u 16:23

  • Bionic
    Reading

    Na dodjeli glazbenih nagrada najbolje odjeven bio je Luka Nižetić u efektnom narančastom odijelu i glomaznim čizmama

    Nagrada u našoj državi ne manjka, dodjeljuje se neki kipići svaki mjesec. Meni je izuzetno drago da se hvale uspjesi, a ovoga puta to je napravio Top.hr. Skupila se ekipa koja je inače u posljednje vrijeme zadužena za ubiranje nagrada, ali ovoga puta neću spominjati Matiju Cveka ili Miju Dimšić, već je od svih uzvanika najbolje bio odjeven Luka Nižetić.

    Naravno da je Luka već odavno poznat kao esteta i poznavatelj mode, a ostao je, kako bi se reklo, vjeran svom modnom izričaju. Ovoga puta došao je u narančastom odijelu, s remenom u struku i hlačama toliko kratkim da mu čizme dolaze do izražaja.

    Po meni je sako ipak trebao biti točno u njegovoj veličini jer su mu rukavi malo predugi. No to je samo moje oko koje uvijek zamijeti nešto što nije dobro, a radi se o nijansama.

    • +20
    Svečana dodjela nagrade Top Hr Music Izvor: Pixsell / Autor: MARKO LUKUNIC/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.