MODEL looping

Louis Vuitton lansirao novu 'it' torbicu, a ona je momentalno zaludila modne ovisnice

06.06.2023 u 20:02

Bionic
Reading

Jedan od najpoželjnijih brendova nanovo je lansirao kultnu torbicu iz 2002. godine i pretvorio je u momentalni hit

Louis Vuitton odavno je postao glavna asocijacija na kožne torbice. Lani je po popularnosti završio uz bok prestižnim brendovima Hermesu i Chanelu, a s obzirom na uspješnost najnovijeg modela, nema sumnje da će i ove godine biti pri samom vrhu.

Povratak klasičnih kožnih torbica u fokus modnog svijeta nimalo ne čudi s obzirom na zaluđenost Y2K modom s neodoljivim vintage šarmom.

Upravo takva je it torbica s potpisom Louis Vuittona, nazvana Looping i prvotno lansirana 2002. godine. Riječ je o modelu sa zaobljenom ručkom i ugrađenim prepoznatljivim logom, a koja dokazano uspješno upotpunjuje svaki look.

Ovaj model zaludio je trendseterice pa s njime na ramenu sve češće viđamo brojna slavna lica. Elsa Hosk nedavno ga je nosila, između ostalog, uz casual outfit prilikom šetnje Los Angelesom, a ultra chic izgled postigla je kombinacijom s retro čizmama i širokim hlačama.

Redovito tu torbu nosi i Emily Ratajkowski te je rado stilizira uz poslovne outfite, poput dojmljive kombinacije crvenih hlača i bijele košulje koju je nosila na nedavnoj manifestaciji Forbesa.

Prestižni model prometnuo se u jedan od najpoželjnijih trendova, no uz paprenu cijenu od preko 1800 eura ostaje dostupan uglavnom fashionisticama dubljih džepova.