COOL OUTFIT

Ljupka Gojić Mikić u dosad neviđenom izdanju

09.02.2018 u 22:03

Bionic
Reading

Da je Ljupka Gojić Mikić jedna od najbolje odjevenih Hrvatica nije ništa novo, a ova lijepa Zagrepčanka koja se s obitelji nedavno preselila iz Japana, nastavlja oduševljavati svojim neobičnim osjećajem za modu

Žuta je već neko vrijeme veliki hit među slavnim trendsetericama, pa smo kreacije u toj boji vidjeli na Rihanni i Blake Lively, a u prelijepoj haljini svog brenda Jolie Petite pozirala je i zgodna mama troje djece. 

Ljupka voli ženstvene i vedre kreacije, pomaknute i pomalo djetinjaste, a ovoga se puta odlučila za zavodljiviju varijantu s naglašenim dekolteom.

  • +2
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Lepršavu haljin kao stvorenu za nadolazeće proljeće i ljeto, savršen spoj seksi i damskog stila, iskombinirala je pomalo neočekivano sa sandalama u ljubičastoj boji i čarapicama.

'Predobra', 'Divna', Prekrasna boja i kroj', samo su pljuštali komplimenti na račun zgodne brinete koja je na jesen postala mama djevojčice Mari.

  • +4
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX

Dakako, bivšem modelu i vlasnici modnog brenda Jolie Petite nije dugo trebalo da se vrati u zavidnu formu u kojoj je bila prije trudnoće.

Ambiciozna i lijepa Zagrepčanka, koja je proteklih osam godina provela u Japanu, u kojem njezin suprug igra nogomet, pred kraj trudnoće vratila se u Hrvatsku i odlučila ovdje nastaviti život.