UVIJEK ORIGINALNA

Ljupka Gojić Mikić stajlingom od 14,000 kuna potvrdila titulu najbolje odjevene Hrvatice

23.11.2018 u 20:12

Bionic
Reading

Nekadašnja najuspješnija hrvatska manekenka i vlasnica modnog brenda Jolie Petite Ljupka Gojić Mikić ne zna za pogreške kada je moda u pitanju. Njezine uvijek originalne i pomno osmišljene modne kombinacije osigurale su joj titulu najbolje odjevene Hrvatice, koju Ljupka svakim svojim novim stajlingom uvijek iznova potvrdi

Najbolje odjevena Hrvatica prema odabiru Fashion Gurua, Ljupka Gojić Mikić, svoj modni ukus razvijala je na pistama vodećih modnih metropola, okružena vrhunskim modnim stručnjacima i dizajnerima, a čak i nakon završetka manekenske karijere Ljupka svojim stajlinzima redovito mami uzdahe i oduševljava javnost.

Da se voli i zna poigrati modom bivša manekenka i vlasnica modnog brenda Jolie Petite dokazala je nebrojeno puta, a unatoč prepunom ormaru vrhunskih dizajnerskih komada Ljupka je dokazala i kako nema problem s recikliranjem odjeće.

View this post on Instagram

@joliepetitebyljupkagojic #dolcevita #Isao 💙

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Uspješna poduzetnica i majka triju djevojčica, Jane Sienne, Mile Amelie i Mari Dane zablistala je u još jednom idealnom jesenskom outfitu - dvobojnoj dolčeviti s potpisom vlastitia brenda Jolie Petite i efektnoj asimetričnoj suknji trendi kariranog uzorka s elementima trapera japanskog dizajnera Junyana Watanabea, čija je cijena oko 4.000 kuna.

Cjelokupan stajling bivša manekenka je upotpunila efektnim ring naušnicama od tkanine i skupocjenim Rylee čizmama modne kuće Chloe u boji burgundije, koje se prodaju po paprenoj cijeni od oko 10,000 kuna.

Istu suknju Ljupka je nosila nedugo nakon što je rodila najmlađu kćericu Mari Danu, u prosincu prošle godine, uskladivši ju tada s gustim crnim čarapama, crnom dolčevitom i ravnim gležnjačama.

  • +10
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar