MODNA INSPIRACIJA

Ljeti ne izlazite iz suknji? Onda morate znati s kojim tipovima obuće najbolje izgledaju

01.06.2022 u 12:27

Bionic
Reading

Kombinacije za toplije dane, a koje uključuju uvijek poželjne suknje kao savršenu alternativu lepršavim hlačama ili trapericama ravnih nogavica, nikad ne izlaze iz mode

Ako i vi ne možete zamisliti ljeto bez suknji jer su idealne i za vrućine, a sjajno izgledaju u kombinaciji s npr. topovima, T-shirtom ili romantičnim bluzama, trebate znati da na svu sreću nema strogih pravila o odabiru obuće uz njih.

Iako suknje, bez obzira na to jesu li midi ili maksi duljine, bez problema možete nositi i s npr. robusnim tenisicama, ravnim natikačama, espadrilama ili zavodljivim sandalama na petu, četiri tipa ljetne obuće najbolje izgledaju u kombinaciji s njima.

ZGODNA GLUMICA

Jessica Alba opet ima chic stajling: Zna što kombinirati uz kožnu suknju, a tu je i torbica koja već sezonama vlada modnom scenom

Pogledaj galeriju

1. Mini suknja + ravne sandale

Minice su se ove sezone vratile u velikom stilu pa ih slobodno kombinirajte s još jednim novim/starim trendom: balerinkama ili npr. minimalističkim ravnim sandalama.

Ostale opcije: loaferice, tenisice, gležnjače, balerinke, štikle s niskom petom, ravne natikače...

  • +38
Ravne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

2. Midi suknja + chunky sandale

Midi suknje doživjele su svoj veliki modni povratak unazad nekoliko godina, a tada su se isključivo nosile u kombinaciji s visokim potpeticama kako bi se uravnotežila silueta. No vremena su se promijenila nakon pandemije koja je dala velik zamah casual načinu odijevanja. Pa ako ste ljubiteljica udobnih sandala nadahnutih prepoznatljivim dizajnom brendova poput Teve ili Suicokesa, došli ste na svoje!

Ostale opcije: sandale platforme, čizme do koljena, tenisice i srednje visoke štikle

3. Slip suknja + tenisice

Slip suknje su prilično svestrane, ali s obzirom na to da 'naginju' fancy strani zbog svilenkastog sjaja i lepršavosti, dobra je ideja napraviti modni twist te ih nositi npr. sa starkama ili vensicama.

Ostale opcije: mule natikače, ravne sandale, štikle s remenčićima i chunky sandale.

4. Suknja pencil kroja + štikle s remenčićima

Bilo da su od kože, bilo trapera, pencil suknje općenito izgledaju najbolje uz štikle, a dolaze do izražaja ako ih kombinirate sa sandalama s remenčićima. I oprez: nikako ne izgledaju dobro s ravnim cipelama ili gležnjačama jer one mogu stvoriti iluziju kraćih nogu.

Ostale opcije: cipele na srednje visoku petu, visoke čizme, čizme do koljena.