vrijedno kopiranja

Ljepši džemper teško da je mogla odabrati: Kraljica Rania ponovno oduševljava stilom

06.10.2023 u 12:27

  • +6

Kraljica Rania

Izvor: Profimedia / Autor: LIAM MCBURNEY / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Rania, kraljica Jordana ali i kraljica besprijekorne elegancije i stila koji prelazi vremenske okvire pokazala je još jedan odličan i tako nosiv stajling

Jordanska kraljica Rania nedavno je stigla u Belfast povodom globalnog summita za mlade lidere, a dane u provedene u Sjevernoj Irskoj koristi i za druge kraljevske obveze. Tako je posjetila i Obrazovni centar Conway, a baš kao i uvijek i ovog puta njezin stajling privukao je pažnju.

I ovog puta Rania se vješto poigrala s klasičnim poslovnim looka dajući mu svjež i drugačiji izgled. Crne klasične krojene hlače širokih nogavica osvježila je odličnim puloverom s potpisom Stelle McCartney. Rebrasti, visoko rezani pulover isticao se širokim rukavima i upečatljivom bojom, a Rania je time pokazala kako je pletivo u jesen nezamjenjiv dodatak u ormaru te da je nosivo u gotovo svakoj prilici.

Stajling je zaokružila Jennifer Chamadi salonkama, luksuznim tamnoplavim modelom s istaknutom kopčom preko rista što ih je smjestilo negdje na sredinu između mega popularnih Mary Jane cipela i vječnih salonki.

Jordanska kraljica, koju mnogi s razlogom smatraju jednom od najbolje odjevenih pripadnica kraljevske obitelji, nevjerojatno vješto spaja klasične i tradicionalne komade s trendi modelima, a njezin luksuzni stil odiše nosivošću i bezvremenošću.

rania, modna inspiracija

Ona je jedna od najbolje odjevenih kraljica, a nitko poput nje ne kombinira trendove s klasikom

Pogledaj galeriju