KAKVA RASKOŠ

Ljepotice iz 'Baywatcha' mogu biti ljubomorne na njene obline

04.08.2016 u 09:59

  • +4

Victoria Silvstedt

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Da su jednodijelni kupaći kostimi ljetni hit, potvrđuje i Victoria Silvstedt, švedska ljepotica raskošnih oblina koja ljetni odmor provodi u društvu dečka, biznismena Mauricea Dabbaha na Sardiniji

Ovaj 41-godišnji švedski model uživa na suncu u crvenom jednodijelnom badiću seksi kroja sa sjajnim ukrasom koji je dodatno naglasio njezin impresivan dekolte. Osim sjajnog detalja, Victorijin jednodijelni kupaći stiže s visokim bočnim prorezima, neodoljivo podsjeća na modernu verziju kupaćeg kostima iz popularnog 'Baywatcha'.

Izgled spasiteljice s plaže iz 'Baywatcha' dodatno je postignut zahvaljujući Victorijinoj platinasto plavoj kosi i vještom poziranju pred dežurnim fotografima.

Najnovije seksi izdanje u jednodijelnom badiću stiže nakon objavljenih fotografija u bikiniju i jednodijelnim badićima koje je pokazala prilikom proputovanja jugom Francuske.

Sun and beach is all I need ☀️??#happyvibes

Fotografiju objavljuje Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt)

Vacation #funday ??????

Fotografiju objavljuje Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt)

Poznata platinasta plavuša u razgovoru za Female First nedavno se osvrnula na svoju karijeru modela i nelagodu hodanja pistama.

'U svijet modelinga ušla sam vrlo mlada u Parizu. Sjećam se da sam se danima izgladnjivala kako bih uspjela ući u male konfekcijske brojeve. Ne žalim za takvim iskustvom, štoviše smatram ga odličnim s obzirom na to da sam imala priliku nositi revije za Valentina i Chanel. Ipak, nikad nisam osjećala da uistinu želim biti model. Nisam poput ostalih modela s obzirom na to da sam prirodno bujnije građe', priznaje Victoria