heidi klum

Lijepa Njemica pokazala kako nositi dva najveća trenda sezone

14.10.2023 u 11:56

  • +2

Heidi Klum

Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Bionic
Reading

Heidi Klum, bivša manekenka koja je i dalje sinonim za eleganciju i modni stil, nedavno je izazvala pravu senzaciju novim glamuroznim izdanjem

Bivša manekenka Heidi Klum zablistala je potpuno kožnom izdanju crvene boje u kojem je stigla na snimanje jedne od najpopularnijih zabavnih emisija 'America's Got Talent' u kojoj je članica žirija.

Zanosna Njemica pokazala je dobru upućenost u aktualne trendove nošenja visokih čizmi i crvene boje te dala inspiraciju kako ih spojiti u dobitan stajling.

Klum je istaknula koliko dobro hit visoke kožne čizme pristaju na kombinaciju kožnih hlača i pripadajuće jakne, a pritom je jasno dala do znanja da ove sezone omiljena crvena odlično izgleda na svim komadima - ako je nosimo u istom tonu.

  • +7
Heidi Klum i Leni Klum Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim toga, 50-godišnjakinja je ovim outfitom uspješno istaknula vitku liniju, birajući pripijenu kožnu jaknu zatvorenu gumbićima, dok je svoje cargo hlače nosila utaknute u čizme visokih potpetica i špic vrha.

Ovom pojavom, Heidi Klum je još jednom potvrdila svoj status modne ikone koja uvijek zna kako zabljesnuti u svakoj prilici, a nedavno smo se mogli uvjeriti i da u svojoj 19-godišnjoj kćeri Leni ima dostojnu nasljednicu.