DIANE KRUGER

Lijepa Njemica istaknula savršene trbušnjake u tako dobrom stajlingu

30.08.2023 u 13:23

  • +7

Diane Kruger

Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Uvijek sjajno odjevena glumica Diane Kruger privlačila je mnoge poglede u odvažnom modnom izdanju na pariškoj premijeri novog filma 'Visions'

Diane Kruger ostavila je sve bez daha u očaravajućem stajlingu koji je kao stvoren za nju.

Poznata po svojim besprijekornim modnim izdanjima, izgledala je senzacionalno u crno-crvenom stajlingu koji je u prvi plan istaknuo njezinu isklesanu figuru.

Lijepa Njemica pozirala je u društvu kolega Marte Nieto i Mathieua Kassovitza na crvenom tepihu, a za svoj je look dobila samo pohvale. Plavokosa zaručnica glumca Normana Reedusa, s kojim ima kćerkicu, sve je zadivila outfitom u kojem je bila zvijezda crvenog tepiha.

DIANE KRUGER

Svi pogledi pratili su lijepu Njemicu u haljini kakva se ne viđa svaki dan

Pogledaj galeriju

Mali crop top s naramenicama i maksi suknja pokazali su se odličnim rješenjem, a preko ramena je nabacila samo crni sako. Elegantna frizura, odličan make up i naušnice u obliku srca bili su dovoljni da 47-godišnja glumica zablista na premijeri filma koji je prošli tjedan prikazan na 16. izdanju Festivala frankofonog filma u Angoulêmeu.

Slavna Njemica česta je gošća u Parizu, u kojem je ljetos uživala u društvu zaručnika, s kojim se inače rijetko pojavljuje u javnosti.

Ljubav je planula na setu filma 'Nebo', a dvije godine kasnije ona i zvijezda serije 'The Walking Dead' dobili su kćer čije je neobično ime otkriveno prošle godine - Nova.

Inače, Norman ima i sina Mingusa (23), rođenog iz prijašnje veze s manekenkom Helenom Christensen.