ČISTA INSPIRACIJA

Lijepa kćerka na reviji zasjenila slavnu majku

07.07.2015 u 17:54

Lily Rose Depp i Vanessa Paradis na reviji Chanela

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Vanessa Paradis dugi je niz godina bila muza modne kuće Chanel odnosno dizajnera Karla Lagerfelda, ali možda je došao trenutak za promjene pa ću je naslijediti zgodna kći Lily Rose Depp

Vanessa Paradis s kćerkom Lily Rose došla je na Tjedan mode u Parizu kako bi sudjelovala na Chanelovoj reviji Haute Couture održanoj u Grand Palaisu.

Lijepa je Vanessa nosila košulju i hlače u zlatnoj boji, ali sve su oči bile uprte u njenu kćer koju ima sa slavnim glumcem Johnnyjem Deppom.

Mlada Lily Rose bila je vrlo jednostavno odjevena. Imala je crnu Chanelovu haljinu s dva široka satenska poveza oko struka i grudi, ukrašene mašnama pozadi, također u crnoj boji. Bob frizura koju ima sjajno se uklopila u Chanelovu priču budući da su sve manekenke imale kosu duljine do uha, a Lily je kosu ukrasila sjajnim čvrstim obručem. Odabir haljine daje naslutiti kako mlađahna Lily Rose već zna da je manje više, a takva kreacija idealna je za svako važnije događanje te odlično stoji gotovo svakoj ženi.

Mama i kći zajedno su bile prelijepe, a možda će 15-godišnja Lily od sada i češće šetati modnim pistama i ozbiljnije krenuti majčinim stopama.