ŠTO KAŽETE?

Lijepa kao Cindy Crawford, ali još elegantnija

16.12.2014 u 11:06

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia plijeni pažnju svojom pojavom te su je mnogi modni kritičari proglasili pravom modnom ikonom

Nekadašnja novinarka udala se za kralja Felipea i preko noći našla pod povećalom javnosti, ali u novoj se ulozi odlično snašla te jako dobro zna što i kako treba odraditi.

Osim što se uvijek besprijekorno drži svih pravila protokola u javnim istupima i silnim obavezama koje ima kao kraljica, Letizia gotovo svaki put dobije pohvale za odabrani stajling.

Ovoga je puta blistala u monokromnoj kombinaciji, koje rado bira u posljednje vrijeme. Uz bijelu haljinu s upečatljivim velikim džepovima odjenula je elegantan crni kaput duljine do koljena. Također je imala skupocjene štikle i nakit, ali može se reći kako joj je to jednostavno u opisu posla pa zaista nije bitno koliko je novca izdvojila za odjevne kombinacije.

Među mnogobrojnim komentarima u stranim medijima mnogi su primijetili njezinu sličnost s top modelom Cindy Crawford. Samo su zaključili kako je kraljica puno elegantnija. Poput prave kraljice, Letizia je tako još jednom zračila čistom elegancijom tijekom prijema u organizaciji Akademije filmske umjetnosti u Madridu.