HELENA CHRISTENSEN

Lijepa i u šestom desetljeću: Zanosna Dankinja u nikad izazovnijem izdanju uzburkala društvene mreže

15.09.2021 u 21:12

Bionic
Reading

Helena Christensen, proslavljena manekenka koja je nekad bila dio tima Victorijinih anđela, i danas oduševljava neobičnom ljepotom i isklesanim tijelom

Slavna Skandinavka koja će ove godine u prosincu proslavilti 53. rođendan jedna je od onih sretnica koje kao da ne stare.

Ljepotica koja je modnim svijetom žarila i palila još početkom 90-ih i nekadašnja Miss Universe Danske, fantastičnom figurom i neprolaznom ljepotom i danas ostavlja bez daha.

Zgodna Dankinja iz legendarnog spota Chrisa Isaaca 'Wicked Game' vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje ima veliki broj pratitelja koje redovito uveseljava prizorima iz svoje svakodnevice.

Lijepa Helena zapalila je Instagram svojim zavodljivim fotosessionom u seksi donjem rublju koji je snimila za kampanju The Coco de Mer lingerie Icon, a zanimljivo je kako se radi o fotografijama koje je manekenka sama snimila u svojem domu u New Yorku.

  • +4
Helena Christensen Izvor: Profimedia / Autor: Coco De Mer via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Dakako, komentara nije manjkalo, a fanovi nisu krili svoje oduševljenje bezvremenskom ljepotom proslavljene manekenke iz generacije supermodela poput Linde Evangeliste, Christy Turlington ili Naomi Campbell.

'Uvijek prelijepa', 'Ljepotica' 'Divna', a mnoge su zanimale i beauty tajne slavne manekenke.

Plavooka ljepotica koja svoju neobičnu ljepotu duguje kombinaciji danskih i peruanskih gena, u jednom je ranijem intervjuu otkrila kako svoju vitku figuru duguje zdravoj prehrani i aktivnom načinu života koji podrazumijeva boravak u prirodi.

'Plivajte u oceanu, moru, rijekama, jezerima... Pješačenje, planinarenje, cijepanje drva - to je najbolji način vježbanja, jer zapravo to niti ne osjećate kao trening. To vam daje fantastičan osjećaj, da živite i da ste živi', rekla je Helena.