kome bolje stoji?

Lejla i Branka nose identične čizmice opakog uzorka: I dok jedna igra na sigurno, druga spaja nespojivo

07.11.2022 u 09:57

Bionic
Reading

Promocija autobiografije Darija Srne, legendarnog kapetana Vatrenih i sportskog direktora Šahtara iz Donecka, privukla je brojna poznata lica. U mnoštvu okupljenom u zagrebačkom hotelu Esplanade isticale su se Branka Krstulović i Lejla Filipović jer su, uz besprijekorne stajlinge, pokazale hit čizme u kojima je nemoguće proći nezapaženo

Knjiga naziva ‘Zašto te zovu Srna’ autobiografija je u kojoj Darijo Srna govori o djetinjstvu u Metkoviću, ratu, sportskom odrastanju, supruzi Mireli i obitelji te najvećim uspjesima i krizama koje je prolazio u životu. Knjigu je napisala novinarka i spisateljica Milana Vlaović, bivša supruga Gorana Vlaovića, a svečanu promociju nisu propustila ni brojna poznata lica.

Na predstavljanje knjige stigla je i Milanina sestra Branka Krstulović, bivša misica i supruga vlasnika tvrtke Blitz film & video, Hrvoja Krstulovića. Gdje god se pojavi, Branka plijeni pažnju odličnim stajlinzima, a ni ova prigoda nije bila iznimka.

Ovog puta Branka je zablistala u midi haljini vrlo jednostavnog kroja, ali zato upečatljivog cvjetnog printa. Haljina dugih rukava i s prorezom na prednjoj strani lijepo je pratila liniju tijela i isticala ženstvenu siluetu, a najupadljiviji detalj svakako je bio print velikih crno-plavih cvjetova.

  • +75
Promocija biografije Darija Srne Izvor: Cropix / Autor: BILJANA BLIVAJS

Branka je u ovoj modnoj kombinaciji uspješno spojila nespojivo te je posegnula za špic čizmama leopard uzorka. Ovaj vječni uzorak, oko kojeg se uvijek lome koplja, itekako može izgledati sjajno ako je dobro kombiniran. A Branka, koju mnogi smatraju jednom od najljepših hrvatskih misica, dokazala da, iako je već godinama daleko od modnih pista, modu ima u malom prstu.

Ovim stajlingom još jednom je pokazala svoju uspješnu modnu formulu - savršeno usklađenu kombinaciju klasičnih i trendi komada u elegantnim i profinjenim modelima s dodatkom eklektičnosti.

No, osim Branke, na leopard čizmice pala je i Lejla Filipović, a na promociju Srnine autobiografije stigla je u pratnji supruga Tarika Filipovića. Za razliku od Branke, Lejla je igrala na provjerenu modnu klasiku i ništa manje uspješno uklopila ovaj eklektičan modni komad u sjajan stajling, a oduševila je u vječnoj maloj crnoj haljini. Vrlo klasična i bezvremenska haljina poludugih rukava i duljine tik ispod koljena bila je oličenje chic komada nosivog sezonama, a Lejla je vitak struk naglasila remenom i dodala crnu torbicu. Profinjenu klasiku 'razbila' je špic gležnjačama upečatljivog leopard uzorka i tako unijela dozu razigranosti i eklektičnosti u besprijekorno elegantan stajling.

uvijek sa stilom

Brojni poznati nisu propustili pogledati Eciju Ojdanić u novoj ulozi, a Tarik i Lejla Filipović bili su magnet za poglede: Oni su najtrendi par naše scene

Pogledaj galeriju