LAUREN HUTTON

Legendarna ljepotica otkrila tajnu mladolikog izgleda, a njezinom se odgovoru nitko nije nadao

16.01.2021 u 21:16

Bionic
Reading

Lauren Hutton, američka glumačka legenda poznata po profinjenoj ljepoti i figuri koja plijeni poglede i u osmom desetljeću

Slavnoj glumica koja je 2017. ušla u legendu kao najstarija manekenka na naslovnici prestižnog Voguea, rijetko bi tko dao 77 godina koliko ima.

U nedavnom je intervjuu, plavuša neodoljivog osmijeha s prepoznatljivim razmakom između prednjih zuba, otkrila u čemu je tajna njezinog blistavog tena.

  • +5
Lauren Hutton Izvor: EPA / Autor: PETER FOLEY

Lauren koja je poznata kao osoba bez dlake na jeziku, iznenadila je mnoge svojim odgovorom.

'Seks je sjajan način tjelovježbe, također! Mislim da je važno imati osobu kojoj je stalo do vas i do koje je vama stalo. I voljeti. Samo teško je naći partnera, moje je mišljenje kako je danas puno više dobrih žena nego muškaraca. Po meni tajna ljepote je u vođenju ljubavi, u to vjerujem oduvijek. Iako sam uvijek bez ustručavanja pričala o seksu, nisam nikad govorila javno o svojim partnerima. Javnost nikad nije upoznala osobu s kojom sam živjela punih 26 godina. Nikad nisam otkrila ime te osobe', rekla je glumica koja je oduvijek bila vrlo samozatajna kad se radi o privatnom životu.

Premda se mnogi s time ne bi složili, skromna Lauren ističe kako su za njezin besprijekorni ten često bili zaslužni i dobri fotografi koju su je 'slikali z najboljeg kuta'.

Glumica svakodnevno popije bar dvije litre vode jer kako kaže to čini čuda za njezin ten, a izbjegava nositi puno make upa na licu.

Vremenom je promijenila svoje beauty navike te je počela uviđati prednost hidratacijskih krema.

'Nekad sam zbilja bila djevojka od sapuna i vode, no to se vremenom promijenilo. Koža zahtijeva detaljniju njegu', rekla je Lauren koja koristi proizvode Strivectin za svoj tip kože.