cvjetni uzorak

Lanena haljina Blake Lively kao stvorena za posljednje dane ljeta

06.09.2023 u 19:35

  • +5

Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Lepršave haljine omiljen su izbor ženama tijekom ljetnih mjeseci, a zadnje trzaje ljeta Blake Lively iskoristila je kao zadnju šansu za odjenuti prekrasnu haljinu cvjetnog uzorka

Glumica Blake Lively modno je zanimljiva još otkako je u popularnoj seriji 'Tračerica' glumila Serenu van der Woodsen, a njezine modne kreacije na značajnim okupljanjima uvijek privuku veliku pozornost. Njezini hrabri modni odabiri uglavnom odnesu titulu najposebnijih i najboljih, no u privatnom životu ova glumica radije bira jednostavnost.

Lijepa je glumica jutros prošetala New Yorkom i ulice osvježila cvjetnim uzorkom!

Jednostavan model sačinjen od gornjeg dijela nalik korzetu s gumbićima i donjeg dijela lepršave suknje izgledao je vrlo nježno i ženstveno dok je Lively šetala u pratnji svog supruga Ryana Reynoldsa. Lijepu je ljetnu haljinu odjenula svjesna da će sunčane dane uskoro zamijeniti oni sivi i kišni, a ovom modelu australijskog brenda Spell Designs jednostavno nije mogla odoljeti.

Haljinu krase i dva cool džepa, a prozračnost je osigurana lanom koji je ove sezone popularniji no ikad!

Lanenu ljetnu haljinu glumica je kombinirala uz Nike tenisice i ljubičastu Chanel torbicu također s cvjetnim uzorkom. Jednostavan outfit, a tako efektan da je nemoguće ne zamijetiti ga!

Prije nekoliko je dana simpatična Blake proslavila 36. rođendan, a poseban dan njezin je suprug obilježio i emotivnom porukom na kakvu nismo navikli od ovog para: ''Jedina stvar koja je neopozivo moja na svijetu je ljubav, uvažavanje i strahopoštovanje koje osjećam prema ovoj osobi. Svjedočiti njezinom životu nešto je što ne bih mogao uzeti zdravo za gotovo da sam pokušao. I vjerujte mi, trudim se', napisao je u čestitci objavivši nekoliko njihovih zajedničkih fotografija.

Ryan Reynolds i Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia