DODJELA OSCARA

Lady Gaga dvostruko slavila: Osim kipića osvojila i titulu kraljice crvenog tepiha, a sve je zaslijepila dijamantima vrijednim 30 milijuna dolara

25.02.2019 u 09:03

Bionic
Reading

Sinoć je Dolby Theatre u Los Angelesu prštio glamurom i pjesmom. Pjevačica Lady Gaga zaradila je gromoglasni aplauz svojom izvedbom pjesme 'Shallow' za film 'Zvijezda je rođena', za koju je osvojila prestižnu nagradu Oscar. No, osim zlatnog kipića, slavna pjevačica je svojim stajlingom osvojila i modne kritičare

Iako je nedavno potvrdila da je raskinula zaruke s Christianom Carinom, Lady Gaga je sinoć konačno imala razloga za slavlje. Pjevačica je slavila nakon što je njezina izvedba 'Shallow', koju je skladala za film 'Zvijezda je rođena', osvojila nagradu za najbolju originalnu pjesmu.

Osim vrhunskog glasa i skladateljskog talenta koji su javnosti itekako poznati, slavna pjevačica više je puta pokazala i svoje modne sposobnosti. Na gotovo svakom pojavljivanju na crvenom tepihu ekscentrična pjevačica podigne prašinu svojim izborom stajlinga.

  • +5
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

O njezinim glamuroznim toaletama piše se i tjednima nakon njezina pojavljivanja na crvenom tepihu, a pjevačica ni ovog puta nikoga nije ostavila ravnodušnim. Gaga je zablistala na prestižnoj dodjeli u vrlo jednostavnoj, a opet vrlo posebnoj haljini s potpisom modne kuće Alexander McQueen.

Elegantna crna haljina ravno rezanog dekoltea s izbočenjima na predjelu bokova i šlepom vjerojatno bi na nekom drugom izgledala potpuno pogrešno, no ako netko može iznijeti baš svaki komad odjećem, onda je to Lady Gaga. Pjevačica je dašak elegancije postigla i pomoću dugačkih satenskih rukavica i glamuroznog Tiffany & Co. nakita, dok je kosu podigla u visoku punđu po uzoru na zvijezde starog Hollywooda, dostojnu ovakvog događanja.

Ogromni žuti dijamant od 128 karata koji krasi ogrlicu na njezinu vratu, teško je ne primijetiti, a vrijednost joj se procjenjuje na 30 milijuna dolara. Dijamant je pronađen prije 140 godina u Južnoafričkoj Republici, a poseban je i zato što ga je prije Lady Gage nosila i Audrey Hepburn 1961. u filmu 'Doručak kod Tiffanyja'.

NAJPRESTIŽNIJI CRVENI TEPIH

Pogledajte sve haljine s glamurozne dodjele Oscara

Pogledaj galeriju