FASHION GURU

Kućna izdanja: Madonna se bori sa svojim dekolteom koji je stisnula koliko god je mogla, a njezina bivša frendica u rukavicama koje su postale neočekivani modni hit

  • 25.03.2020 u 13:48

  • Bionic
    Reading

    U ova izazovna vremena kad se borimo s epidemijom i sklanjamo od potresa svakom treba dobra doza zabave. Kako bismo barem nakratko odagnali negativu i crnjak donosimo malo zabave uz uvijek dobro raspoloženog Fashion Gurua, koji će u nedostatku novih stajlinga naših poznatih lica, secirati i kućna izdanja svjetski poznatih zvijezda, a ako želite i - vaša

    Cijeli svijet izgleda kao da je stao, ustvari i jest. Poznate osobe ne samo u Hrvatskoj, već i diljem svijeta, teško da će se uskoro moći prošetati po crvenom tepihu i pokazati svoje lude kreacije. Ok, oni do svojih obožavatelja dopiru putem društvenih mreža, a tek sada će moći pokazati svu svoju osobnost. Sve će se promijeniti u ovom razdoblju pa tako i moda, ali to ne znači da ne možemo biti pomalo zabavni, duhoviti, kritički nastrojeni i sarkastični.

    Gwyneth Paltrow, popularna glumica i vlasnica alternativnog branda goop, kojeg mnogi kritičari smatraju neutemeljenim i lošim za konzumente, ipak zna kako priskočiti u ovim trenucima: donirajući svojim lokalnim sugrađanima maske i rukavice. I sve to dok je obavljala šoping za svoju obitelj. Naravno, u rukavicama koje su postale sasvim neočekivani modni hit.

    Odabrala je model u plavoj boji jer eto tako malo podiže dosadnu crnu kombinaciju. Inače rukavice koje su se koristile za čišćenje s varikinom ili rezanje luka sada su idealne za odlazak u dućan, ljekarnu, dućan, ljekarnu... A možete ih koristiti i, naravno, kad čistite.

    Za razliku od svoje bivše frendice, Madam X iliti Madonna misli da je Hemingway pa je sjela za stol i krenula kuckati po retro pisaćoj mašini.

    Vjerujem da se tako bori sa samoizolacijom, ali i sa svojim dekolteom koji je stisnula koliko god je mogla. Inače je uveselila obožavatelje i izvijanjem po kadi, okićena kao da je talijanskoj plaži.

    Tješim se da je to možda to njezin način da uveseli ljude u ovo vrijeme.

    Ako želite da Fashion Guru komentira vaš kućni stajling slobodno stavite na Instagramu #FashionGurutportal i možda će baš Vas Guru ocijeniti. Hoće li to biti glam ili blam - saznat ćemo uskoro!

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.