MADONNA OD ARABIJE

Kraljica popa ljepote Jordana razgledala širom otvorenih usta

04.09.2009 u 14:14

Bionic
Reading

Odjevena u stilu šik arheologinje, Madonna je u društvu dečka Jesusa posjetila Jordan i divila se spomenicima u čudu, i to širom otvorenih usta

Madonni je izlet u Petru, poznatu po arhitektonskim spomenicima iz rimskog doba uklesanima u ružičaste stijene, organizirala Jordanska kraljica Rania, supruga kralja Abdullaha II, prenosi The Daily Mail.

Da Madonnu i njezinog Jesusa ne bi opkolili podivljali obožavatelji, pobrinule su se čvrste snage jordanskog osiguranja. Dio razgledavanja odvijao se i u noćnim satima, a za Madonnu su spomenike osvijetlili pomoću automobilskih farova.

Madonna je u susjednom Izraelu posjetila grob kabalističkog rabina Yitzhaka Lurije u gradiću Safedu na sjeveru te zemlje. Ona je već godinama gorljiva pobornica kabale, no zbog toga su je osudili mnogi uglednici iz redova judaizma, budući da je proučavanje kabale rezervirano za muškarce starije od 40 godina koji svete zapise proučavaju gotovo od djetinjstva te se potpuno odriču materijalnih aspekata života. Madonna je očito odlučila napraviti korak u tom smjeru uzevši na put od par dana 11 kovčega garderobe te rezerviravši 25 soba luksuznog hotela.