POJAČALA STILSKU IGRU

Kraljevska stručnjakinja otkriva: Kate Middleton je zbog Meghan Markle osjećala veliki modni pritisak

19.11.2020 u 18:05

Bionic
Reading

Prema riječima kraljevske modne stručnjakinje Elizabeth Holmes, nakon što je bivša američka glumica Meghan Markle postala članicom britanske kraljevske obitelji, vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, odlučila je pojačati svoju stilsku igru

'Svoju modnu igru Kate je započela u jesen 2018. godine nakon kraljevskog vjenčanja Meghan i Harryja. Kate je u to vrijeme postala majkom princa Louisa i otišla na porodiljni dopust na nekoliko mjeseci. Nakon njezina povratka kraljevskim dužnostima, odjednom je veću pažnju počela posvećivati svojoj modnoj kolekciji u ormaru', ističe Holmes.

Iako kraljevska stručnjakinja kaže da je do stilske promjene Kate Middleton moglo doći zbog raznih drugih stvari, trenutak kada se ozbiljnije odlučila pozabaviti svojim modnim izdanjima svakako je zanimljiv.

  • +3
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

'Unaprijeđenje njezina stila odijevanja možda je rezultat okretanja nove stranice u životu nakon rođenja princa Louisa ili da je počela surađivati s nekim novim modnim savjetnicima, no vjerujem kako je pojava Meghan Markle u kraljevskoj obitelji učinila sve uzbudljivijim i pozdravljam to što je Kate odlučila pojačati svoju modnu igru', ističe Holmes koja je nedavno objavila knjigu 'HRH So Many Thoughts on Royal Style'.

  • +21
Meghan Markle - najbolji stajlinzi u 2018. Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/Profimedia

Nije nikakvo iznenađenje da su obje dame prirodno osjetile pritisak kada je riječ o njihovim izdanjima na kraljevskim angažmanima. Uostalom, Kate poput Meghan ide stopama svoje pokojne svekrve, britanske princeze Diane. Međutim, Holmes ističe kako princeza od Walesa nije oduvijek imala besprijekoran osjećaj za stil.

  • +17
Princeza Diana Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Diana je kroz godine naučila puno o modi što se najbolje vidi po njezinom odabiru vječanice i haljina koje je nosila osamdesetih godina', mišljenja je Holmes koja vjeruje kako je Diana svojim odabirima odjeće u znaku naglašenih ramena i nabranih materijala vjerovala kako bi se jedna princeza tako trebala odijevati.

S godinama provedenih u britanskoj kraljevskoj obitelji i stečenim modnim iskustvom Diana je, prema riječima Holmes, u modnom smislu postala jedna od najmodernijih članica dinastije Windsor. 'Što je više radila u svom kraljevskom životu, više je razumjela što joj odgovara i kakvu je modnu sliku željela projicirati. Jednom kada se razvela, puno se ozbiljnije pozabavila modom', ističe Holmes.