AMANDA HOLDEN

Kožne suknje apsolutni su hit: Ovaj chic komad viđat ćemo posvuda ovoga proljeća

23.01.2024 u 20:32

  • +5

Amanda Holden

Izvor: Profimedia / Autor: rbp MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Amanda Holden, 52-godišnja britanska voditeljica, pjevačica i članica žirija showa 'Britain's Got Talent', svakim svojim pojavljivanjem iznova dokazuje da po pitanju stila doista ne zna za greške

Voditeljica radija Heart FM-a uvijek je pomno dotjerana te s puno ukusa najnovije trendove uklapa u svoje chic modne kombinacije.

Ponovno je bila itekako zapažena na ulicama Londona u još jednom cool outfitu, za koji je dobila samo brojne komplimente i pozitivne komentare.

  • +8
Kožne suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ako su vam već dosadile denim suknje, koje već neko vrijeme vladaju street styleom i Instagramom, onda ćete biti oduševljeni najnovijim trendom koji je totalno opčinio poznate fashionistice.

AMANDA HOLDEN

Anti-age efekt: U kaputu vedre nijanse uspješno je razbila zimsko sivilo

Pogledaj galeriju

Kožne suknje, osobito one duljine do ispod koljena, bit će apsolutni hit ovog proljeća, a njihova je prednost to što ih se lako može uspješno uklopiti u poslovne stajlinge, ali sjajno izgledaju i u nekim večernjim prigodama.

Amanda je crnu kožnu suknju s efektnim detaljem u vidu patent zatvarača po sredini, kojim se regulira duljina rasporka, spojila sa zanimljivim crnim topom i kaputom klasičnog kroja duljine do sredine lista, a ovaj chic stajling zaokružila je kožnom torbom, salonkama na visoku petu i velikim sunčanim naočalama.