UČINKOVITA NJEGA KOŽE

Kozmetika Afrodita predstavila dvije nove linije

19.03.2013 u 09:26

Bionic
Reading

Kozmetika Afrodita, vodeća slovenska kuća ljepote, idealnom kombinacijom atraktivnih prirodnih sastojaka – jedinstvene mineralne vode iz Rogaške Slatine i aloe vere, egzotičnih jagoda acai i vitamina C te dragocjenog ulja jojobe i karite maslaca - osmislila je nove gelove za tuširanje i mlijeka za njegu nakon tuširanja

Proizvodi s intenzivnim djelovanjem hidratacije i učvršćivanja, antioksidativnim te hranjivo-regenerativnim djelovanjem u trenutku će zadovoljiti specifične potrebe različitih vrsta kože, a svojim će privlačnim mirisima svakodnevnu rutinu njege kože pretvoriti u čisti užitak. Svi proizvodi su bez parabena i parafina, te su primjereni i za njegu osjetljive kože.

Novi gelovi za tuširanje i mlijeka za njegu nakon tuširanja napravljeni su kombinacijom atraktivnih prirodnih sastojaka – jedinstvene mineralne vode iz Rogaške Slatine i aloe vere, egzotičnih jagoda acai i vitamina C te dragocjenog ulja jojobe i karite maslaca - i proizvodi su s intenzivnim djelovanjem hidratacije i učvršćivanja, antioksidativnim te hranjivo-regenerativnim djelovanjem.

Ulje jojobe vrlo je slično prirodnom kožnom sebumu te bogato vitaminima, mineralima i antioksidansima. Uspostavlja ravnotežu masnoća i vlage u koži te poboljšava njenu elastičnost. Vlaži i njeguje kožu i ne zatvara pore. Glicerol vlaži kožu i štiti je od isušivanja. Vitamin B3 smiruje reakcije na koži, daje koži vlažnost, smanjuje iritaciju i uklanja crvenilo.

Young & Pure- linija za njegu mlade kože koja nudi sedam top proizvoda za čišćenje i njegu svih vrsta mlade kože – kako normalne i mješovite, tako i masne i nečiste. Sadrži inovativne, nježne formule, temeljene na aktivnim prirodnim sastojcima.

Proizvodi su dostupni u drogerijama DM, KOZMO, MÜLLER, BIPA trgovačkim centrima Mercator
Billa, Konzum Plodine, Spar, Metro Kerum, Ktc, Kaufland, Tommy Studenac...