dobro joj stoji

Korzet preko haljine, zašto ne? Franka Batelić zablistala u glamuroznoj kombinaciji

07.05.2023 u 22:08

Bionic
Reading

Pjevačica i supruga nogometaša Vedrana Ćorluke, Franka Batelić, u četvrtfinalnoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama' zablistala je u zanimljivom modnoj spoju koji je djelovao tako moćno

Uzbudljivu atmosferu četvrtfinalne emisije showa 'Ples sa zvijezdama' pratio je jednako uzbudljiv stajlig voditeljice Franke Batelić.

Pjevačica je tijekom dosadašnjih emisija pokazala niz laskavih stajling, a ovaj put se odlučila na nešto malo drugačije i hrabrije.

Vještim modnim spojem za koji je zaslužna Jasenka Tudor Bevanda, klasična crna haljina zanimljivim dodatkom podignuta je na viši nivo. Tako je crna uska haljina maksi kroja, vrlo laskava i pripijena koja pokriva svaki centimetar kože, čiji dizajn potpisuje Andrea Zvono, spojena s eklektičnim korzetom.

Iza dizajna eklektičkog korzeta nalik na zgužvani komad zlata, zajedno s upečatljivom ogrlicom, stoji brend Fuckng Lion.

  • +26
Ples sa zvijezdama, 10. emisija - četvrtfinale Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Nova TV

Stajling je u potpunosti pratio temu večerašnje emisije, koja je bila Eurovizija, a to je naglasila i sama Franka na svom Instagram profilu gdje je uz nekoliko fotografija napisala kako s, kada je u pitanju Eurovizija, nikada ne može pretjerati.

  • +23
Franka Batelić predstavila svoju kozmetički brend Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL