FORBESOV IZBOR

Korčulansko boutique utočište na listi najromantičnijih

03.02.2015 u 22:13

Bionic
Reading

Otok Korčula i Lešić Dimitri Palace uvršteni su na Forbesovu listu 10 najromantičnijih egzotično-otočnih utočišta 2015. godine

'Korčula je mjesto gdje je započeo Put svile, dom Marka Pola. Istraživač je inspirirao azijsko-hrvatski tim dizajnera koji je osmislio taj luksuzni kutak u srcu Starog grada. U obnovljenoj palači iz 18. stoljeća uređeno je pet jedinstvenih apartmana raskošnom opremom kakvom bi i sam Polo rado trgovao. Terasa s pogledom na Jadransko more, a usluga, hrana i vino su po standardima Relais & Chateaux', nahvalila je Forbesova Ann Abel korčulansko boutique utočište.

Na listi su se našli još brazilski Fernando de Noronha, Six Senses Yao Noi u Tajlandu, Tikehau u Francuskoj Polineziji, Casa Harb na kolumbijskom otoku San Andrés, privatni otočić Petit St. Vincent na Karibima, Rubondo Island Camp na jezeru Victoria u Tanzaniji, Yemaya Island Hideaway na otoku Little Corn u Nikaragvi, otok Laucala u Fijiju i One&Only na otoku Hayman u području australskog Velikog koraljnog grebena.