20. prosinca 2023., 15 – 20 sati

Konferencija Centra za razvoj inovativnih drvnih proizvoda - Cekom Spin u Zagrebu

19.12.2023 u 09:22

Bionic
Reading

Ovih se dana završava četverogodišnji EU projekt Cekom Spin čiji je kao jedan od rezultata i Metoda - novi hrvatski dizajn brend namještaja od masivnog drveta. Tim povodom se 20. prosinca ove godine u Zagrebu održava konferencija na kojoj će se prezentirati iskustva i rezultati razvojnih aktivnosti tog projekta. Konferencija se održava u salonu Bjelin grupacije u Radničkoj cesti 177, s početkom u 15 sati

Pored konferencije, u zagrebačkom salonu Bjelin grupacije moći će se razgledati i desetak kolekcija namještaja od Metode, nastalih kroz proces razvoja inovacija, a u suradnji s renomiranim hrvatskim dizajnerima: Neisako, Simon Morasi Piperčić, Numen/ForUse, Grupa, Regular Company, Mladen Orešić i ThinkObjects.

Projekt Cekom Spin (Centar kompetencija za razvoj inovativnih drvnih proizvoda) sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Na samoj će konferenciji uz dizajnere predavanja održati Robert Žulj (Predsjednik uprave, Spin Valis d.d.), Zdravko Jelčić (Predsjednik uprave Spin Valis d.d.do 2020.g.), Stipo Jelušić (voditelj projekta), Marko Šilinger (EU Practice Lead, Dyvolve d.o.o.) i Marija Jelčić-Markanović (brend menadžerica Metode).

Ovom prigodom će se obilježiti i otvaranje stalnog izložbeno-prodajnog salona Bjelin, u kojem će, uz Metodu, biti predstavljeni i ostali najkvalitetniji proizvodi grupacije.

-

Naziv projekta: Centar kompetencija za razvoj inovativnih drvnih proizvoda – CEKOM SPIN / Naziv korisnika: Spin Valis d.d. / Ukupna vrijednost projekta: 118.635.689,57 HRK/ 15.745.661,90 EUR / EU sufinanciranje projekta: 60.233.713,38 HRK / 7.994.387,60 EUR

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost tvrtke Spin Valis d.d.