TJEDAN MODE NEW YORK

Komadi kakve bi poželjela svaka žena

11.09.2013 u 09:22

  • +27

NYFW: Donna Karan, Carolina Hererra, Tommy Hilfiger

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Kad ćete idućeg proljeća tražiti idealnu dugu haljinu za sebe, zasigurno ćete poželjeti jednu iz nove kolekcije Caroline Herrere. Pogledajte kakve je odlične komade pokazala na Tjednu mode u New Yorku. Osim nje, u ponedjeljak su se predstavili i Donna Karan i Tommy Hilfiger

Što nalažu modni trendovi za proljeće i ljeto 2014, pokazali su u ponedjeljak na Tjednu mode u New Yorku modni magovi Donna Karan, Carolina Herrera, Tommy Hilfiger

Herrera
je nevjerojatno elegantnim komadima odjeće jednostavnih linija dojmljivo ispreplela bež i ciglasto-narančastu boju. Jednostavna zagasito narančasta duga suknja i bež bolero koji otraga seže do poda savršen su primjer da moda dobrim idejama pruža beskonačno mnogo mogućnosti.

Inspirirat će vas i zlatno-crnim komadima kroz prugice u svim smjerovima, a crno-bijela igra također je efektna. Kolekcija koju vrijedi pogledati jer je vrlo nosiva i nudi komade u kojima je nemoguće proći nezapaženo.

Donna Karan kao da je nadahnuta duboko plavim lepršavim šalom i sada ga obavija oko ženskog tijela na bezbroj načina. Čini to itekako dobro, kroz široke košulje, haljine s dubokim dekolteima i još dubljim prorezima u dijelu suknje, asimetričnim haljinama. A svaki kožni komad – jakna, kaput, prsluk u boji devine dlake - uklapa se u većinu stylinga.

Tommy Hilfiger pak nije iznevjerio ljubitelje sportske elegancije, kroz upadljivo nebesko plavu i narančasto-crvenu. Odijelo s hlačama uz pulover iz sedamdesetih, jaknica i šorc u kompletu, A-suknjice, trenirka–haljine, majice rezane iznad pupka – pogledajte kako su nam to majstorski pripremili u ovoj modnoj kući!