PREPOZNAJTE SE

Koji je vaš oblik tijela?

26.03.2014 u 10:40

Bionic
Reading

Naviknuti smo na to da se ženine obline povezuju s kruškom ili jabukom, ali prema novom obliku na listu su došle trešnje, jagode i rabarbara

Osim za ženske obline, i za muškarce su odabrani oblici povrća koji bi trebali opisivati njihov tip tijela. Za njih su pak na listi našli pastrnjak, cikla, poriluk i patlidžan.

Novi vodič će biti korišten u lancu londonskih trgovina Oxford Street koji se otvara ovaj tjedan.

Rabarbara

Mala prsa, izduženo tijelo, uski bokovi i noge. Probajte peplum krojeve ili lepršave suknje. Ovaj tip tijela imaju ljepotice poput Care Delevingne, Kate Middleton ili Keire Knightley.

Trešnja

Nigella Lawson, Christina Hendricks, Kim Kardashian i Kate Upton imaju bujna prsa i šire bokove, ali uzak struk. Imate li i vi ovaj tip tijela, birajte odjeću koja će istaknuti struk i naglasiti obline.

Jagoda

Šira ramena i prsa, manji trbuščić i vitke noge. Odaberite duboki V ili okrugli izrez da naglasite najbolje. Trbuščić možete prekriti tunikama koje su rezane ispod grudi. Dolly Parton, Lisa Snowdon, Demi Moore i Tess Daly imaju ovaj oblik tijela.

Jabuka

Slavne dame poput Jessice Simpson, Adele, Melisse McCarthy i Queen Latifah imaju oblik tijela poput jabuke, a to znači veće grudi, izražen trbuščić i vitke noge. Što god odabrali, uvijek se pobrinite da imate kvalitetan i odgovarajući grudnjak.

Oblici tijela za muškarce

Patlidžan

Zaobljena ramena, vitke ruke s malo trbuha i eventualno malo veća stražnjica oblik je tijela koji među slavnima imaju Vince Vaughn i Jay-Z. U ovom slučaju odaberite slojevitu odjeću koja će sakriti trbuh.

Poriluk

Uska ramena, bokovi i noge. Uz ovaj oblik tijela znanstvenici su povezali Russella Branda, Micka Jaggera i Petera Croucha. Bez razmišljanja možete nositi slojevitu odjeću s puno detalja.

Cikla

Srednje široka ramena s velikim grudima i trbuhom, ali uskim bokovima i nogama. Sakrijte nedostatke šalom te birajte tanje jakne ili sakoe.

Pastrnjak

U ovu kategoriju spadaju poznate face poput Chrisa Hemswortha, Toma Daleyja, Hugha Jackmana, Davida Beckhama ili Daniela Craiga. To znači da imaju široka, definirana prsa i čvrstu stražnjicu. Dakle mogu birati što će odjenuti, a uske majice naglasit će im torzo.