ELEKTRIČNI ORGAZAM

Koje vibratore koriste Eva Longoria i Halle Berry

08.05.2012 u 10:21

Bionic
Reading

Bez mobitela više ne možemo zamisliti život, no čini se da i seksualne igračke ubrzano postaju sve popularniji gadgeti, što potvrđuju i slavne glumice Eva Longoria, Teri Hatcher i Halle Berry koje se ne srame priznati da koriste seksualna pomagala

Analitičari maloprodaje vjeruju da spremnost zvijezda poput Gwyneth Paltrow i Jane Fonda da otkriju tajne iz svojih spavaćih soba stoji iza nevjerojatne stope raste prodaje 'robe za razonodu', piše Daily Mail.

Iako je u Velikoj Britaniji biznis sa seksi igračkama dosada bio vrijedan 250 milijuna funti godišnje, očekuje se da će se globalna prodaja erotskog pribora povećati na 400 milijuna funti.

Iako su neke od najpoznatijih holivudskih dama već otvoreno govorile o svom seksualnom životu, s nestrpljenjem se očekuje serija razgovara voditeljice Amande de Cadenet sa slavnim zvijezdama o seksu, braku, muškarcima, razvodima te omiljenim pozama. Slijedit će i dokumentarac 'More Sex Please, We're British' koji će se emitirati na Channelu 4. Jednosatni dokumentarac pratit će najpoznatiju britansku online trgovinu erotskim Lovehoney.co.uk koju su prije deset godina osnovali Neal Slateford i Richard Longhurst.

Slateford, bivši glazbeni producent Kylie Minogue, vjeruje da su priznanja slavnih osoba koje su otvoreno progovorile o svojim seksualnim životima bila ključna za porast prodaje.

'Sve je počelo serijom 'Seks i grad' koja je bila nevjerojatno oslobađajuća za žene, posebno nakon što je Charlotte kupila viborator-zeca u slavnoj trgovini Pleasure Chest u New Yorku. 'Odjednom se obične žene nisu više bojale govoriti o svom seksualnom životu i upotrebi seksualnih igračaka.'

U Lovehoney.co.uk procjenjuju da gotovo polovica Britanaca ima neko erotsko pomagalo. Dok se ranije prodaja seksualnih igračaka povezivala s industrijom pornografije, žene su sada sve manje stidljive po pitanju seksualnih pomagala. Izvješće o maloprodaji koje su izradili analitičari kuće Hewson potvrdilo je da je u posljednjih 30 godina došlo do male seksualne revolucije potaknute činjenicom da žene imaju jači položaj u kući i na radnom mjestu.

'Priznanje zvijezda poput Teri Hatcher Eve Longorije i Halle Berry koje su potvrdile da koriste seksualna pomagala također je ohrabrilo žene', objašnjavaju analitičari.
Nekoliko slavnih osoba otvoreno je progovorilo o svojim omiljenim seksualnim položajima.

Upitana u emisiji koja joj je najdraža poza, dobitnica Oscara Gwyneth Paltrow i supruga pjevača Coldplaya Chrisa Martina izjavila je hrabro: 'Volim kad sam dolje.' Zoe Saldana, zvijezda 'Avatara' i 'Pirata s Kariba', priznala je da voli misionarski položaj. 'Volim i biti na koljenima, volim biti gore ili na nogama', rekla je Saldana.

Zvijezda 'Kućanica' Eva Longoria otkrila je da je neke od najboljih vrhunaca postigla svojom igračkom za samozadovoljavanje. 'Imam dva vibratora i jednog zeca. Poklanjam vibratore kad god imam priliku. To je najbolji dar koji možete dati: orgazam', rekla je Longoria.

Teri Hatcher izjavila je kako ne zna zbog čega bi joj trebao muškarac. 'Da budem iskrena, ne znam što želim od muškarca. Imam neke fenomenalne elektroničke igračke umjesto toga. A svaka žena koja vam govori da to ne koristi - laže.'