ZGODNA MAMA

Koja modna dilema muči i Ivanu Banfić?

12.04.2013 u 10:23

Bionic
Reading

Pjevačica Ivana Banfić i u glamuroznim i u sportskim kombinacijama izgleda seksi, a svoje isklesano tijelo ponosno je pokazala u trapericama i sakou na promociji brenda Kate Almighty dizajnerice Katarine Džale

'Za mene moda znači osjećati se slobodno i biti svoja, što ne znači nužno pratiti neke svjetske trendove jer osobno nisam nikad bila taj tip i nosila nešto samo zato što je moderno', rekla nam je Ivana Banfić na promociji brenda Kate Almighty dizajnerice Katarine Džale.

Zgodna pjevačica u odijevanju je uvijek voljela pomicati granice i pronaći osobnost, ali kaže da nikada ne bi odjenula nešto previše kičasto, primjerice ružičasto i šljokice.

No priznala nam je da kao i svaka druga žena ima dana kada stoji pred ormarom i razmišlja o tome da nema što za obući, zato uvijek ima spremnu malu crnu haljinu i štikle, njezinu spasonosnu modnu kombinaciju. Kada je pak sportska odjeća u pitanju, pjevačica, ali i voditeljica Extreme fitness kampa,posegnut će za njom i u večernjim prilikama, pa će se sportski obući i kada ide plesati.


Pjevačica je nedavno objavila singl 'Zlatno pravilo', a uskoro joj izlazi i novi singl koji radi u suradnji s Branimirom Mihaljevićem. Osim toga, u lipnju počinje njezin Extreme fitness kamp za žene i muškarce. Zanimalo nas je kako usklađuje majčinstvo i posao.

'Nije bilo lako odvojiti taj dio od posla i ne misliti o tome što on radi. Sada sam to uspjela i uživam u trenutku. Prve tri godine bilo je teško i teško sam se odvajala od njega pa sam ga čak vodila na neka snimanja, no shvatila sam da je tek to katastrofa', otkrila nam je Banfić, dodajući da, kada treba, u pomoć uskaču i mama i svekrva.