USPJEŠNA MANEKENKA

Kendall Jenner otvorila vrata svog ormara: U njemu je više odjeće nego na policama dućana

29.03.2018 u 20:01

Bionic
Reading

Ona je jedna od trenutno najuspješnijih manekenki svijeta, a od novca zarađenih hodom po pistama i snimanjem raznih modnih kampanja Kendall Jenner kupila je i luksuzni stan u New Yorku koji između ostalog krije garderobni ormar prepun poznatih brendova

Najplaćenija mlada manekenka današnjice Kendall Jenner u sklopu nove Adidasove kampanje otkrila je obožavateljima što se sve krije u njezinom garderobnom ormaru.

Naime, članica klana Kardashian-Jenner već neko vrijeme zbog poslovnih angažmana živi u New Yorku gdje je kupila i vlastiti stan u kvartu Soho, poznatoj četvrti raznih umjetnika, glazbenika i ostalih slavnih osoba.

Kako je prije godinu dana postala i svjetski ambasador sportske linije brenda Adidas, tako je ovih dana snimila i novu kampanju i tu upravo u svom walk-in ormaru koji krije razne modne poslastice.

Kendall je pozirala u bijelim kratkim hlačicama i sportskoj majci te s najnovijim modelom udobnih tenisica za trčanje. No, ono što je mnogima odvraćalo pažnju je gomila odjeće kojom je bila okružena.

Kako je i sama jednom prilikom naglasila ova 22-godišnja ljepotica, izrazito je uredna, pa ne čudi da je i odjeća posložena. Budući da njeguje casual stil, u njezinu ormaru prevladavaju ležernije kombinacije, traperice, košuljice ili majice kratkih rukava.

U jednom od kadrova, mladoj manekenki odjeća je čak poslužila i kao komad namještaja. Naslonila se na visoko posložene veste i pulovere. U prvom planu uglavnom su bile njezine vitke i duge noge.

  • +9
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia