ZNA PRIVUĆI POZORNOST

Kći slavnog glumca sve je pomela na crvenom tepihu

26.10.2015 u 09:52

Bionic
Reading

Osamnaestogodišnji model Hailey Baldwin zna kako privući pozornost. Na ovogodišnjim europskim nagradama MTV EMA u Milanu mlađahna kći Aleca Baldwina pojavila se u izazovnoj haljini koja je više otkrivala nego skrivala

Hailey Baldwin tako se ovog vikenda pojavila u ulozi MTV-jeve prezenterice, a modnim odabirom oštro je parirala ostalim uzvanicama. U minijaturnoj crnoj haljini sa zelenim cvjetnim detaljima brenda Versace Hailey je pokazala vitku manekensku figuru, no gornji dio haljine ipak je privukao najviše pozornosti. Haileyin dekolte prekrivala je pažljivo postavljena crna tkanina koja je pokrivala grudi i formirala debelu ogrlicu oko vrata.

U izazovnoj haljini Hailey je pomela konkurenciju na crvenom tepihu u Milanu, a sve je upotpunila crnim štiklama, nemarno svezanim repom, šminkom naglasivši oči za dramatičan i zavodljiv izgled.

Ovaj model i član bande zgodnih djevojaka koje čine Taylor Swift, Gigi Hadid i Kendall Jenner, za MTV EMA odlučila se za haljinu Ateliera Versace koja je činila dio ovogodišnje kolekcije visoke mode couture slavnog talijanskog brenda. Na održanim europskim nagradama MTV EMA u Milanu Hailey se prvi put našla u ulozi prezenterice. Tako je otkrila pobjednika u kategoriji najboljeg videa, a nakon probijanja leda u ulozi prezenterice, otkrila je kako nije pretjerano zadovoljna svojim debitantskim nastupom, stoga ga planira usavršiti za neke iduće nagrade.

Najveći je pobjednik ovogodišnjih nagrada MTV EMA Justin Bieber koji je kući ponio čak pet MTV-jevih kipića. Ovu bivšu teen zvijezdu s Hailey Baldwin veže dobro prijateljstvo koje su mnogi zamijenili ljubavnom vezom.