pariški tjedan mode

Kći Gwyneth Paltrow ista je mama! Prelijepa tinejdžerica pobrala je svu pažnju u Chanelovoj kreaciji

25.01.2023 u 10:09

Bionic
Reading

'Hvala ti što si ovime napokon postavila definiciju značenja pojma nepo beba', napisao je jedan fan na društvenim mrežama o izgledu najstarije kćeri slavne glumice Gwyneth Paltrow

Uz pregršt zvijezda u dojmljivim kreacijama, na Chanelovoj Haute Couture reviji na tjednu mode u Parizu svu je pažnju uspjela pobrati kćer Gwyneth Paltrow, 18-godišnja Apple Martin. Prelijepa tinejdžerica plijena je pozornost nevjerojatnom sličnošću sa svojom majkom, izazvavši komentare da izgleda kao da je njena mlađa sestra blizanka!

U prilog joj je išla vrlo chic kombinacija mini haljine na karirani uzorak sive, crne i bijele boje na koji je odjenula cropani blejzer istog dizajna. Plavu kosu nosila je spuštenu preko ramena te se našminkala u stilu svoje majke, koristeći crni tuš za isticanje prekrasnih plavih očiju i nježnu nijansu ruža boje breskve kojima je naglasila senzualne usnice.

Look je učinila cool mladenačkim uz Chanelove dijamantne naušnice u obliku srca te jednostavnu crnu narukvicu, a sve je zaokružila Chanelovom crnom torbicom i mokasinkama u istoj boji.

  • +9
Apple Martin Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Hvala ti što si ovime napokon postavila definiciju značenja pojma nepo beba', napisao je jedan fan na društvenim mrežama s kojim su se mnogi složili. Gwyneth Paltrow uistinu ima dostojnu nasljednicu!

Slavna 50-godišnja glumica koristi svaku priliku za provođenje kvalitetnog vremena s najstarijom kćerkom, pogotovo nakon što je Apple prošle jeseni krenula na studij u New York. Nedavno je pozirala s kćerkom u bikinijima za oproštaj od 2022. godine i pokazala kako se u Novu godinu u obiteljskom okruženju može ući s velikim stilom.