TO SAMO ona može

Katy Perry kao kristalni luster postala glavni predmet ismijavanja

07.05.2019 u 16:31

Bionic
Reading

Prvi ponedjeljak u svibnju tradicionalno je rezerviran za Met Galu, gala događanje u New Yorku koje mnogi nazivaju 'Oskarom Istočne obale'. Kao i obično zvijezde s holivudske A-liste dale su sve od sebe u namjeri posebnog isticanja na crvenom tepihu muzeja Metropolitan, a navedeno je i ove godine itekako pošlo za rukom pjevačici Katy Perry koja je za ovogodišnje izdanje odlučila postati živući kristalni luster, a nešto kasnije i gigantski hamburger

Na pop pjevačicu Katy Perry uvijek se može računati kada je riječ o posebno ekstravagantnim izdanjima na crvenom tepihu glamurozne Met Gale.

MET GALA

Luđe od ovoga ne može: Šokantni stajlinzi na najprestižnijoj zabavi godine

Pogledaj galeriju

Zadatak odijevanja zaručnice glumca Orlanda Blooma ovoga je puta pripao modnoj kući Moschino i njezinom kreativnom direktoru Jeremyju Scottu koji je za Katty Perry kreirao dosad najbizarnija izdanja na prestižnoj modnoj zabavi.

  • +7
Katy Perry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Crvenim tepihom Katy je tako prošetala u srebrnoj kreaciji s masivnim ukrasom na glavi i oko struka koji su imitirali izgled velikog kristalnog lustera. Ugledavši njezino izdanje, javnosti nije dugo trebalo da ga maštovito prokomentiraju na društvenim mrežama.

Nedugo zatim, pjevačica se u wc-u muzeja presvukla u kreaciju koja doslovno imitira izgled velikog hamburgera.

Ovogodišnja tema bala Met Gala, o čijoj organizaciji godinama brine jedna od najmoćnijih žena modne industrije, Anna Wintour, ovaj je put bila 'Camp: Notes On Fashion', a evo kako ju objašnjava urednica američkog izdanja modne biblije Vogue.

Anna Wintour on Katy Perry, Harry Styles, and the True Meaning of Camp | Go Ask Anna | Vogue Izvor: Društvene mreže / Autor: Vogue