OLIČENJE ELEGANCIJE

Katie Holmes ukrala svu pozornost na glamuroznoj reviji

26.04.2018 u 11:48

Bionic
Reading

Bivša supruga Toma Cruisea, glumica Katie Holmes, u posljednje vrijeme plijeni posebnu pažnju izgledom na svečanim događanjima, a njezino novo izdanje u povodu predstavljanja nove kolekcije brenda Brooks Brothers nikoga nije ostavilo ravnodušnim

Kao posebna gošća njujorške revije brenda Brooks Brothers, 39- godišnja glumica plijenila je poglede u laskavoj haljini boje patlidžana. Na svečano događanje Katie je stigla u društvu dizajnera i bliskog prijatelja Zaca Posena koji nekoliko sezona obnaša funkciju kreativnog direktora ženske linije odjeće s potpisom brenda Brooks Brothers.

Dugu haljinu upečatljive boje činili su cvjetni vezeni detalji aplicirani duž plitkog kroja dekoltea i naramenica, a svečano izdanje Katie je stilizirala cipelama u špic nijanse nude i decentnom zlatnom narukvicom.

  • +7
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako bi što bolje utjelovila lik bivše vojnikinje u novom trileru 'Doorman', Katie Holmes nedavno se podvrgla ekstremnom režimu vježbanja, a sve kako bi njezino tijelo poprimilo formu kakvu imaju profesionalni vojnici.

Zbog uloge u posljednjem filmu 'Doorman', 39-godišnja glumica počela se baviti i boksom, koji ju je oduševio. 'Nikada prije nisam boksala i sada sam oduševljena. Nevjerojatno je koliko stresa možeš izbaciti iz sebe na taj način', priznaje Holmes.

  • +21
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za potrebe filma odrekla se i svoje duge smeđe, pomalo kovrčave kose, i ošišala na kratku dječačku frizuru. 'Željela sam u potpunosti utjeloviti osobu koja je bila i trenirala u vojsci. To je osoba koja nije vježbala zbog toga da bi je drugi primijetili i da bi dobro izgledala kada se pogleda u ogledalo, već zato što je to od nje zahtijevao njezin posao'.

Katie je otkrila i kako svaku večer spava s maskom na licu, ali i da dnevno popije dvije ili tri žlice lanenog ulja koje je, kako je rekla, 'dobro za kožu, kosu, ali i srce'.