LISTA ČEKANJA

Katie Holmes ima genijalni kaput, no zbog jednog detalja on je pao u drugi plan

08.10.2020 u 20:11

Bionic
Reading

Holivudska glumica ne prestaje se šetati ulicama New Yorka sa svojim novim dečkom, kuharom Emilijom Vitolom Jr.-om, svaki put pokazujući i novu odjevnu kombinaciju. Ovoga se puta modno uskladila s partnerom, kombinacijom traperica i bijele majice, koju je ona upotpunila svijetloplavim kaputom i popularnim New Balance tenisicama, no mnogima je za oko zapeo jedan detalj - zaštitna maska za lice za koju postoji lista čekanja

Prema svemu sudeći glavni modni detalj ove sezone biti će zaštitna maska za lice, stoga ne čudi da je i većina modnih dizajnera odlučila napraviti svoje varijante. Za maslinastozelenu ovoga se puta odlučila Katie Holmes, koju je nosila za još jednu šetnju sa svojim novim dečkom, a koja je odmah zapela za oko modnim znalcima.

Naime, riječ je o brendu Evolvetogether, koja se prodaje online, a koja je već dobila vojsku poznatih obožavatelja. Jennifer Lopez, Ariana Grande, Bella Hadid i sada i Katie Holmes vjerni su ovim maskama koje su itekako prepoznatljive zbog jednostavnosti i istaknutog loga.

I dok je većina celebrityja odabrala crne ili bijele Evolvetogether maske, Katie Holmes odlučila se poigrati pa je uzela posebnu ediciju u maslinastozelenoj boji, napravljenoj Amazonskoj prašumi u čast, a koja je bila pravi kontrast genijalnom svijetloplavom kaputu, svijetlim trapericama i rasprodanom modelu New Balance x STAUD tenisica.

  • +4
Katie Holmes, Emilio Vitolo Jr. Izvor: Profimedia / Autor: Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ono što je zanimljivo vezano uz ove maske je da su one već bile vijest u medijima zbog narudžbi i listi čekanja za pojedine modele, kada je otkriveno da se za iste predbilježilo čak milijun ljudi. Osim, očito, kvalitetne izrade, razlog takvog uspjeha zasigurno se krije i u činjenici da ih obožavaju slavne osobe.