SASVIM ISKRENO

Kate Moss žarila je i palila pistama, a danas tvrdi: 'Mislila sam da nisam za taj posao, majka mi je rekla da nisam fotogenična'

24.07.2022 u 18:46

Bionic
Reading

Supermodel 90-ih, Britanka Kate Moss u novom se radijskom intervjuu dotaknula svoje briljantne karijere u modnom biznisu te mnoge šokirala svojim izjavama

U razgovoru za BBC radio bivša manekenka Kate Moss kazala je da je dugo bila uvjerena kako ona nije materijal za modela ili manekenku. Odrastajući u južnom dijelu Londona, tada 13-godišnjoj Kate prišao je jedan od modnih skauta te ponudio probni posao.

Kada je s tom informacijom Kate došla kući i pohvalila se majci Lindi ona joj je kazala da smatra kako nije fotogenična. Međutim, obje su se složile da će pokušati.

Skauti i modni svijet brzo su pokazali da ona i majka bile u krivu, te je Kate Moss danas jedna od najpoznatijih manekenki. Status supermodela stekla je još 90-ih, a kada je posebno popularna postala kao zaštitno lice za Calvin Klein.

Forbes magazin 2012. proglasio ju je drugom najplaćenijom manekenkom na svijetu.

Iako se s modnih pista u međuvremenu povukla, 48-godišnja Moss u modni je svijet i danas uključena.

Redovito dolazi na modne revije pratiti iz ih prvih redova, a posebno kada ih nosi njezina kćer Lila, koja je krenula maminim stopama.

U intervjuu se Kate dotakla i jednog ružnog iskustva s početka svoje karijere, a kada je trebala snimati kampanju za donje rublje. Na setu su nadređeni od nje zahtijevali da se pokaže gola, što je na koncu odbila te pobjegla sa snimanja.

  • +9
Kate Moss Izvor: Profimedia / Autor: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia