u plavoj kombinaciji

Kate Middleton zadivila outfitom, a cvjetni uzorak nikad nije izgledao ovako elegantno

13.03.2023 u 19:03

  • +9

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

U tamnoplavom sakou i midi suknji s potpisom britanskog modnog brenda Erdem Kate Middleton oduševila je još jedanput. Kombinirajući tamnoplave dodatke na tamnoplavi kostim prošetala je elegantnu monokromnu kombinaciju, a posebnu pozornost privukao je i šešir koji je skoro - poletio

Članovi kraljevske obitelji hrabro su se suočili s londonskim vremenskim uvjetima ispred Westminsterske opatije zbog godišnjih kraljevskih dužnosti, a princeza od Walesa iskoristila je priliku da nam održi još jednu lekciju stila i elegancije. U tamnoplavoj kombinaciji s odgovarajućim šeširom, Kate Middleton izgledala je elegantno kao uvijek, no ovaj put zbilja je podigla ljestvicu.

Tamnoplavi kostim čine pencil suknja i sako koji efektnim šavovima oko struka daje dojam korzeta i čini figuru ženstvenom zbog naglašenosti struka. Plava tkanina ukrašena je sitnim cvjetnim printom koji princeza ne nosi često, no ovaj put zbilja je pokazala kako cvjetni uzorak ne mora nužno biti povezan s razigranošću, već može biti i vrlo uglađen.

Modna elegancija u izvedbi modnog brenda Erdem vrijedi čak 3000 funti, a skupocjenu kombinaciju upotpunio je dijamantni brošu s perjem princa od Walesa - slatkom poklonu kojeg je Kate dobila od svekra, kralja Charlesa III.

Uz efektan kostim iz kolekcije za jesen 2023. godine, Kate je nosila i ostale modne dodatke u istoj boji: torbicu Emmy London, cipele Gianvitto Rossi i šešir širokog oboda s potpisom Philipa Treacyja. Posebno značajne su i vrijedne safirne naušnice koje su nekoć pripadale princezi Diani.

Zbog jakog vjetra, Kate je rukom morala pridržavati šešir kako ne bi odletio, a isti je problem imala i Camilla.

Dizajner Erdem Moralioglu koji potpisuje ovaj elegantni kostim je princezin omiljeni dizajner, no čini se da ga jednako voli i Meghan Markle. I Kate i Meghan velike su obožavateljice dizajnera još od davnina. Tijekom svoje glumačke karijere, Markle je često nosila odjeću s njegovim potpisom, a šuškalo se da će poznati britanski brend dizajnirati i njezinu vjenčanicu, no Erdem je izrazio veću naklonost Kate. Nakon što se Meghan pridružila obitelji, nastao je sukob jer je princeza od Walesa imala prednost nad Meghan, iako je i ona bila postojeći kupac.

  • +2
Kate Middleton s clutch torbicom brenda Emmy London Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia