UVIJEK IZNENADI

Kate Middleton ovim postupkom pokazala koliko je prirodna i prizemljena

23.05.2017 u 22:52

Bionic
Reading

Kate Middleton je za šetnju vrtom na Chealse Flower Showu odjenula jednostavnu zelenu haljinu s cvjetnim uzorkom. Iako je vojvotkinja od Cambridgea kao i uvijek izgledala vrlo elegantno, pažnju medija privukao je sipmatičan potez lijepe Kate. Vojvotkinji je tijekom degustacije iz ruku ispala cherry rajčica, no Kate je bez razmišljanja podigla rajčicu i pojela ju kao da se ništa nije dogodilo

Kate Middleton pridružila se kraljici na 'Chealsea Flower Showu', u vrtu bogatom raznolikim biljkama, a radijski voditelj Chris Evans je lijepoj vojvotkinji od Cambridgea ponudio cherry rajčicu za degustaciju.

Nespretna Kate ispustila je rajčicu iz ruku, no odlučila se držati pravila '5 sekundi' pa je rajčicu podigla s poda i svejedno pojela. Rajčica joj je svidjela, a vojvotkinja je voditelju otkrila kako se i ona zajedno s djecom bavi vrtlarenjem.

Kraljevska obitelj ima vlastiti vrt u Norfolku u kojem uzgajaju šparoge, a Kate je otkrila i kako je 3-godišnjeg princa Georgea morala naučiti da ne jede crveni naprstak koji je otrovan.

Za šetnju vrtom Kate je odabrala Rochas zelenu midi haljinu s bijelim cvjetnim printom, kako i priliči tematici događanja. Jednostavnu haljinu na kratke rukave kojoj je cijena 10.000 kuna, upotpunila je nude štiklama, Monica Vinader smaragdnim naušnicama i prstenom.

  • +6
Kate Middleton u šetnji vrtom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Od kada je Kate viđena u haljini, isti se artikl na službenim stranicama modne kuće Rochas rasprodao brzinom svjetlosti.

Ovoga puta, 35-godišnja vojvotkinja od Cambridgea nije nosila raspuštenu valovitu frizuru, već je svoju kestenjastu kosu odlučila podignuti u valoviti rep.