ŠIK VOJVOTKINJA

Kate Middleton očitala modnu lekciju iz odijevanja u mornarskom stilu

11.11.2021 u 12:12

Bionic
Reading

Uoči obilježavanja Dana sjećanja, vojvotkinja od Cambridgea otvorila je dvije nove galerije u sklopu londonskog muzeja Imperial War, a tim povodom zablistala je u izdanju mornarske estetike

Vidno raspoložena, britanska miljenica u ratnom muzeju u Londonu imala se priliku susresti s preživjelim žrtvama holokausta, Stevenom Frankom i Yvonne Bernstein, a tim je povodom zablistala u zanimljivoj kombinaciji s naglaskom na mornarski plavoj boji.

U duhu novog kraljevskog angažmana, Kate je kreirala izdanje čiju je vojnu estetiku prvenstveno istaknula bluzom s potpisom Alexandera McQueena, a koju s vremena na vrijeme nosi od 2011. godine.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Arthur Edwards/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Utaknutu u elegantne hlače brenda Navy Professional, bluzu po uzoru na mornarsku odoru istaknula je dugim, plavim kaputom s potpisom Catherine Walker, a cjelokupno izdanje finiširala je Pradinim salonkama u identičnoj boji.

Svojim posljednjim izdanjem u nizu, Kate je suptilno odala počast britanskoj princezi Diani noseći njezine naušnice od plavih safira i dijamanata.