POZNATE OSOBE BEZ 'TEŽINE'

Kate i William dosadni su, obični i bezbojni

24.01.2014 u 21:27

Bionic
Reading

Britanski povjesničar, dramski pisac i bivši BBC-jev dopisnik Christopher Lee iznio je svoje mišljenje o princu Williamu i njegovoj supruzi Kate Middleton

Njih je opisao kao bezbojne i neinteresantne poznate osobe koje nisu ništa bolje od nogometne zvijezde Davida Beckhama i njegove supruge Victorije.

'Ne mogu se čak ni mjeriti Beckhamovima, ali ih ja svrstavam u isti koš. Vole razgovarati s djecom, raditi obične stvari. Obični su, ali su više poznate ličnosti nego kraljevski par poput nekadašnjih koji su bili nedodirljivi', objasnio je.


U svojoj knjizi 'Monarchy Past, Present... And Future?' tvrdi da mali George neće nikada postati britanski kralj. Podsjeća kako je kroz povijest kraljevska obitelj imala tu glamuroznu, imperijalnu crtu koja ne postoji kod Kate i Williama te predviđa da će Kate biti jedna dosadna, bezbojna kraljica.

'Ovaj par nema ničeg uzbudljivog. A kada se budu približili pedesetoj, utopit će se u moru europskih kraljevskih obitelji, poput onih u Danskoj, Nizozemskoj i Belgiji - simpatičnih, ali krajnje neinteresantnih ljudi', zaključio je.