MOĆAN STAJLING

Kapuljače na haljinama pravi su hit, a to dobro zna i Jenna Ortega koja pomiče modne granice

18.01.2023 u 21:50

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Wednesday' živi dane svoje najveće slave dosad, a koliko utjecajna postaje dokazuje i činjenica da je sjedila u prvom redu modne revije Saint Laurena u Parizu. Njezin moćan outfit ide u korak s njezinom ulogom koju polako gradi u svijetu poznatih i slavnih, a modne kombinacije koje odabire sigurno pomiču granice onoga što poznajemo pod terminom holivudskog glamura

Nakon što je Margot Robbie odobrila neobičan trendi dodatak kapuljače na elegantnim haljinama koje popularne dame nose na crvene tepihe, točku na i odobrenja stavila je Jenna Ortega. Neobična, ali efektna haljina koja ne može izbjeći nijedan pogled osvojila je pariški Tjedan mode, a mlada glumica još jedanput dokazala da je pravo utjelovljenje fraze 'sitna, ali dinamitna'.

Jenna je posjetila modnu reviju kolekcije Saint Laurent odjevnih komada za muškarce u sezoni jesen/zima 2023/2024, a outfit koji je pokazala ostavio je bez daha baš sve. Glumica koja glumi u goth seriji uspješno je donijela dozu gotičarskog stila pomiješanog s dozom orijenta zbog zlatnih dodataka njezinoj crnoj odjevnoj kombinaciji.

Crna haljina oko grudi ima preklopni dio koji se nastavlja u kapuljaču kojom je glumica prekrila dio kose, dok su leđa bila posve otkrivena. Oko zapešća bile su glomazne narukvice u zlatnoj i crnoj boji, a oštre linije tuša oko očiju stvorile su 'opasan' look koji je mlada glumica 'razvalila'.

  • +9
Jenna Ortega Izvor: Profimedia / Autor: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ortega je sjedila u prvom redu i pozorno pratila kolekciju, a društvo su joj pravili dečki iz južnokorejskog boy benda ' NCT'. Reviju su posjetili i Poljakinja Anja Rubik te François-Henri Pinault, ali i mnoga ostala imena iz svijeta mode i ljubitelja mode.