čista elegancija

Kao na modnoj pisti: Kraljica Rania spojila komade koje bi baš svatko poželio

28.02.2024 u 08:55

Bionic
Reading

Lijepa jordanska kraljica bila je oličenje elegancije u Dohi gdje je održala dojmljiv govor na temu oslobođenja Palestinaca

Jordanska kraljica Rania poznata je po svom izvrsnom modnom ukusu i kombinacijama koje bi rado kopirala svaka zaljubljenica u elegantne komade, a na jučerašnjem govoru u Kataru nadmašila je samu sebe.

Raskošnom pozornicom Web Summita u Dohi prošetala je kao modnom pistom, noseći komade koji su plijenili pozornost fantastičnim siluetama.

Rania je nosila efektan bijeli Loeweov kardigan, bogate kragne i predivnih rukava koji su se širili prema dnu, a sve začinjeno nježnim rebrastim prugicama.

Ovaj luksuzan komad spojila je s očaravajućom Fendijevom tamno plavom suknjom na preklop, čije su asimetrične naglašavale ženstveno siluetu, dok je dugačak, opušten remen svemu dao dozu dinamičnosti.

Jordanska kraljica stajling je zaokružila Jennifer Chamandi salonkama baršunastog materijala i crne boje, dodatno podignutima srebrnim detaljima oko pete.

  • +6
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: CHRIS KLEPONIS - POOL VIA CNP / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Lijepa Rania oduševila je elegantnim stajlingom i u nedavnom susretom u Bijeloj kući s američkim predsjednikom Joeom Bidenom i njegovom suprugom, dr. Jill Biden. Tada je nosila chic outfit u tonovima sive s potpisom Diora koji nikog nije ostavio ravnodušnim.

rania, modna inspiracija

Ona je jedna od najbolje odjevenih kraljica, a nitko poput nje ne kombinira trendove s klasikom

Pogledaj galeriju