NAGRADNJAČA

Kampanja 'Jednostavno je biti posebna!' vas nagrađuje

22.08.2013 u 08:15

Bionic
Reading

Predivna TV-voditeljica i zaštitno lice kampanje 'Jednostavno je biti posebna!', Mia Kovačić, u dm-ovoj je prodavaonici provela sat vremena družeći se s kupcima te je sretnicama koje su kupile dva Panteneova proizvoda uručila po jednu maramu KRIE designa

U sklopu kampanje P&G-a i dm-a 'Jednostavno je biti posebna', jučer je u dm-ovoj prodavaonici u zagrebačkoj Tomićevoj ulici, kod predivnog simbola metropole - uspinjače, zaštitno lice kampanje, Mia Kovačić, provela nešto više od sat vremena dijeleći marame KRIE designa sretnicama koje su odlučile kupiti dva Panteneova proizvoda za kosu.

Naime, od 16. do 31. kolovoza u svim dm-ovim prodavaonicama traje akcija P&G-a i dm-a tijekom koje svi koji kupe dva Panteneova proizvoda za kosu, od kojih je jedan tretman za dodatnu njegu, odmah na blagajni mogu osvojiti maramu KRIE designa koju je posebno za ovu kampanju, u nježnim ljetnim bojama, dizajnirala Kristina Burja.

Da je jednostavno biti posebna predivna je TV voditeljica poručila sretnicama koje su dobile maramu KRIE designa i fotografirala se s njima dobro se zabavljajući.

Osim ove akcije, u sklopu kampanje 'Jednostavno je biti posebna', do 31. kolovoza, također u dm-ovim prodavaonicama, svi oni koji kupe dva proizvoda Head&Shoulders i prijave se za sudjelovanje u nagradnoj igri mogu osvojiti jedan od 30 poklon-bonova za kupnju u Shoosteru.


Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio dva poklona paketa koji sadrže Pantene Intensive Repair šampon, balzam i 2-minutnu masku Intensive Repair + KRIE design marama.

Poklon paket su osvojile:

Elvedina Mekanović
Jasna Stojanović

Dobitnicima izvan Zagreba nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu, a dobitnici iz Zagreba nagradu podižu na porti HoTo tornja, Savska cesta 32 uz predočenje osobnog dokumenta.